HELP! Egyetemre milyen táskát vegyek?
Azért akarsz drága táskát mert másnak is olyan van? Jézusom.
Én a Zara táskákat tökre szeretem, jól néznek ki és amennyi cucc kell az egyetemre simán bírná is.
A Michael Kors az nagyon olcsó, sőt lehet mondani már gagyi, mert kint már rengeteg üzletüket is bezáratták, csak itthon pörög, mert kb. 15 év késésben vagyunk mindennel. Ebayen 20 ezret se ér el már egy eredeti Kors táska liciten. Szóval ott nézz szét táskák után ha "le akarod verni a lányokat", Balenciagát is nézhetsz, az is 20-30 között van most eredeti.
Ez is: [link]
vagy Kors ez:
Hat igen kint mar lejart dolog, persze.. osztrak fövarosban es nemetorszag deli reszein eleg sok lanynal latni, több uj mk üzlet is nyilt, de nyilvan lejart dolog.
Kerdezö viszont miert akarsz többnek tünni, mint ami vagy? Ez hosszutavon boldogga tesz? Egyik kerdezö javaslata jo volt, Zara taskak sokkal olcsobbak es sok köztük a nagyon elegans darab. Kisebb taskaboltokban is erdemes lenne körülnezned, lehet jo aron "kincsekre" akadni.
# 3 Középiskolában 2 Zara táskám is volt és mindegyik megadta magát, mondjuk igaz, hogy sokkal több cuccot kellett vinni. Az igazi gond inkább az, hogy nem találtam a likelthez hasonlót.
# 4 Régen olyat akartam, tényleg egyedi meg jól néz ki, de itt mindenki sokkal 'csajosabban' öltözködik, alap, hogy válltáska kellene.
# 5 Honnan tudod, hogy amit Ebayen árulnak random emberek igazi? Én így soha sem mertem rendelni max úgy vettem, hogy előtte megnézhettem. De szerintem táskák esetén meg se tudnám különböztetni a hamisítványt és az igazit.
# 6 Ahogy a 3-asnak is írtam, nem jöttek be eddig a Zara táskák, nem voltak strapabíróak egyáltalán, bár jól néznek ki, de nem találtam még hasonlót sem a fentebb linkelt michael korshoz. Nem a hosszútávú boldogságot keresem, csak egy k*baszott táskát, amivel nem tűnök ki negatív értelemben. Ez nem a mentális egészség kategória, szóval nincs szükség erre a lelkizésre.
Amúgy milyen kisebb táskaboltok? Jó lenne ha tudnál pár példát mondani, én eddig mindig Zara táskát vettem, vagy még olcsóbb Stradivarius, Pull&Bear stb., most szeretnék egy kicsivel jobbat.
kozgazra jarok, a gimis adidas hatizsakommal 😅 nem erzem cinknek, senki nem nez le miatta, a lanyok baratkoznak velem, a fiuknak igy is tetszem, semmilyen negativ megkulonboztetes nem er amiatt, hogy nincs draga tatyom.
de egyebkent en is szeretnek egy csinibb taskat, nem is feltetlenul sulihoz, en most arra gondoltam, hogy a magyar tervezok cuccai kozt fogok korbenezni 😊
# 8 Gondolom nem a Corvinusra..vagy akkor nagyon szép lehetsz, ha mindenki ilyen nyitott feléd. De nem lehet mindenki szerencsés.
Amúgy a magyar tervezők táskái jó ötlet, kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!