Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » HELP! Egyetemre milyen táskát...

HELP! Egyetemre milyen táskát vegyek?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta kinéztem egy Michael Kors táskát ( [link] de nagyon drága. Tudnátok valami hasonlót ajánlani, ami max 40-50 ezer forint? Közgázra járok és mindenkinek drága táskája van. Legtöbbször Michael Korst látok, néha Furlat. Milyen márkák vannak, amik ennél olcsóbbak, de jól néznek ki és minőségiek?

2017. szept. 20. 13:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13%
Megszólalt az igénytelen magyar: Avon meg Zara.:D Ezek gagyi tömegmárkák, a kérdező minőségi dizájnert akar. Marc Jacobs táskáit ajánlom még.
2017. szept. 21. 22:11
 12/18 anonim ***** válasza:
És attól hogy mások csajosabbak neked miért kell beolvadnod? Valami gond lehet az önértékeléseddel.keress fel egy szakembert
2017. szept. 22. 15:53
 13/18 anonim válasza:
100%
Corvinusos srác vagyok és minimálisan sem érdekel hogy kinek milyen táskája van.
2017. szept. 22. 16:00
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Vegyél egy pennys szatyrot! Úgy is az számít ami lötyög az agyadba...
2017. szept. 22. 22:14
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
Az orvosi meg a BME kivételével a többi az egy szakmunkásképzővel egyenértékű, tehát jó a pennis szatyor
2017. szept. 22. 22:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Na.. én 2010-ben végezem a BCE-n, eléggé elképedtem a kérdéstől. Mondták mások is, hogy megváltozott az egyetem összetétele, de azt én se gondoltam volna, hogy plázacica-játszóház lett az elmúltnyócévben. Amikor oda jártam, láttam sok szép lányt, de egyetlen márkás táska se maradt meg az emlékezetemben (leszámítva egy katonai zöld Bundeswehr-hátizsákot, ha az márkának számít...)

Egyetlen lány ruhája maradt meg bennem (legalábbis nem nagyon voltak látható márkajelzések), de az egyik legszebb Puma melegítőben tolta. Talán láttad a Harcosok klubja c. filmet, aminek alapüzenete, hogy a dolgok amiket birtokolsz a végén majd téged birtokolnak ("things you own end up owning you").. Abban a filmben Marla Singer egydolláros turkálós ruhákat hordott. De ha tényleg Corvinusra jársz, ajánlom a könyvtárból Naomi Klein "No logo" című könyvét, tanulhatsz belőle.

"Az én időmben" a BCE még tele volt alternatívokkal és hippikkel, ha volt 50 ezer Ft-juk, inkább kimentek Amszerdammal fapadossal oda-vissza, de nem táskát vettek rajta, az biztos. Tudtak élni.

Ha pedig ezt elutasítod és inkább karrierista akarsz lenni, a Hugo Boss táskáit tudom ajánlani. Lehet, nem valami csajosak, de jó minőségűek és mindenki leendő üzletasszonyként fog rád tekinteni.

Jelenleg már kénytelen vagyok Armanit hordani, de visszasírom az egyetemi éveket és az ottani szabadságot. Egyszer él az ember, az egyetemnek nem a divatról kell(ene) szólnia. 32F

2018. márc. 31. 17:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Szóval "megszolalt az igenytelen magyar"... En sem erzem magam tobbnek egy MK taskatol, igaz lehet sokkal sikkesebb a kivitelezése. Sose szoltam le egy taskat sem, nem tudom te miert teszed..
2018. ápr. 22. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Balenciaga?

Már bocsánat négyes vagy nem tudom,de nekem az vicc kategóriába tartozik.

2018. máj. 14. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!