Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetemre milyen táskát vegyek? L

Egyetemre milyen táskát vegyek? L

Figyelt kérdés

2014. jún. 27. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
18%

Egy notebook táska bővel elég, aban elfér a laptop is és a könyvek/füzetek is.

Ha sok könyvem volt aznap, akkor mindig a kocsiban tartottam azokat amikre épp nem volt szükségem, vagy kézben vittem be őket.

2014. jún. 27. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos szak függő is. Mi nem hordunk laptopot. Könyvünk se nagyon van. Nagy alapú füzetet használok (1-2-nél nem nagyon viszek többet). Szóval akkora táska legyen, hogy beleférjen.
2014. jún. 27. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok.

Többnyire válltáskákat hordanak a lányok, de (inkább elsőben) simán hordtak páran hátizsákot, meg oldaltáskát.

Egyetemen már felnőttek vannak. Ott semmi nem ciki.

2014. jún. 27. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha és vannak olyan füzetek, amiben van elválasztólap, és minden tárgy anyagát egy füzetbe tudod írni és átlátlató lesz. :) Mindenképp olyat ajánlok.

Ha nem kell notebook, akkor pedig egy nagyobb női táska is elég.

2014. jún. 27. 13:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azzal csak az a gond, hogy b*szott nehéz, és sokszor felesleges is szerintem; de hát mindenki mást szeret.

Nézd meg azért hogy milyen.

Vagy olyat is szoktak, hogy egy mappába fehér lapokat tesznek és arra írnak. Ez is mappa függő, de szerintem nem lehet elég gyorsan lapozni jegyzeteléskor. Ha óra végén tűzdeli, akkor meg ő lesz az utolsó aki elhagyja a termet.

2014. jún. 27. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy nagyobb női táskával járok, csak 1-2 füzetet viszek magammal. Valaki laptopba jegyzetel, az csak azt hozza egy táskában és ennyi. Ha kell könyv is, akkor sem kell egyszerre 5-öt bevinni, hanem egyet, az is simán befér egy válltáskába.
2014. jún. 27. 15:19
 7/9 Szuaszin válasza:
100%
Olyat vegyél ami puha, és órán el tudsz aludni rajta kényelmesen!
2014. jún. 28. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen kocsival meg laptoppal :D

azt a burzsuj eget :D

Valószínűleg a legjobb egy A4-nél nagyobb méretű női táska, elválasztó rekeszes, valami masszívabb, aminek a bélése nem szakad ki egy spirálozott fénymásolt könyvtől, fél literes üdítőtől, stb.

Nálad lesz a pénztárcád, a telefonod, sminkes vagy egészségügyi kis vackos (nem biztos, hogy ugyanabba a rekeszbe szeretnéd tenni, mint a jegyzőkönyved, jegyzeted, hogy mindenki azt lássa a teremben, milyen tampont használsz), innivaló, néhány füzet, esetleg fénymásolt jegyzet vagy könyv, valami szatyor, mert úgyis hazafelé menet vásárolsz kaját otthonra.

Praktikus egy csajosabb oldaltáska, ha tényleg nehezebb, sok a cucc.

Jó, ha rendszerezni lehet, de hátizsákra nincs szükség.

(én azzal járok, de nekem sérült a vállam és az ujjaim, nem tudok kézitáskát vinni)

2014. jún. 29. 21:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok választ!! :)
2014. jún. 30. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!