Fiúk, pasik, ki hord tangát?
Figyelt kérdés
Hordtok tangát?
Minden nap, vagy csak alkalmanként?
Ha igen miért?
Mióta, milyet, és hány évesek vagytok?
Tényleg kezd ez divat lenni? Akinek barátnője van az mit szól hozzá?
Én csajként ezt még nehezen emésztem meg.
2017. szept. 19. 11:52
31/34 anonim válasza:
Én szinte minden nap tangát hordok már vagy 8-10 éve. Nekem is ez a legkényelmesebb. Nekem is a párom veszi.
32/34 anonim válasza:
Mit hordjon a pasid? Nyelesgatyát? Azt megemésztenéd? Mit szólnál hozzá ha a pasid arra kérne, hogy térdigérő bugyogókba járj mint dédanyáink? A XXI. században élünk!
33/34 anonim válasza:
Vannak férfi tangájaim több színben (fehér, piros, fekete, szürke, sötétkék, idegenlégiós zöld)
Anno három tucattal vett a barátnőm amiben ezek a színek voltak összecsomagolva.
Először azt gondolta hogy slip fazonú, illetve annak vette és csak otthon derült ki amikor a párom kicsomagolta.
Természetesen azonnal felpróbáltam egyet poénból és meg volt elégedve vele.
Amúgy pedig én is, és például farmer alatt kifejezetten kényelmes hordani.
Nem rendszeresen, felváltva boxerrel viselem. A slipeket azóta egyáltalán nem, ez jobb.
34/34 anonim válasza:
Én szoktam hordani. Kevésbé izzad be nyáron. Nem sok rétegből áll mint a boxer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!