Szűk farmert hordó pasik! Ha már feszül a popótokon a nadrág, miért nem tangát vesztek alá?
Nekem tetszik, ha egy pasi szűk farmert hord, és feszül a hátsóján is. (Meg mindenhol máshol is.) Szerencsére egyre több ilyen pasit látok.
De akkor miért nem tangát vesztek fel hozzá? Egy tangával sokkal jobban mutatnak ezek a nadrágok, mert akkor egy kicsit bevág, és jobban mutatja a domborulatokat. Ráadásul nem látszódna az alsógatya vagy boxer vonala sem.
Nem utolsó sorban a tanga önmagában is szexi, ha lekerül a nadrág.
27N
Ne haragudj, de 27 évesen elég fura ízlésed van! :D
Ha már feszül is elég furcsa, bár akinek jó segge van tény, hogy jó, de ugyan minek venne alá tangát?
Ha jó a segge tanga nélkül is jó..
Ráadásképp az már tényleg búzás.
Végre egy pasi, aki bevállalja a tangát! Szerintem nagyon szexi!
És a tanga fölé milyen nadrágokat veszel fel? Popsira is ráfeszülő csőnacit bevállalod? Mert azzal az igazi szerintem.
Pasim is szereti az ilyen csőnacikat, és ő is tangát hord mindig.
Te hol veszed a tangákat? Mert nem olyan egyszerű beszerezni sajnos. Tudsz valami jó boltot?
A "garda" fehérnemüek között van, volt.
De, lehet olyan nöi tangát is venni amibe beleférek és nem vág be. Nadrágnak meg bár milyet felveszek.
Én streccs farmert hordok általában és hozzá tangát. Itt lehet rendelni: [link]
jó minőségben.
A bu..zók meg leginkább büdös bunkók az általánosítás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!