Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szűk farmert hordó pasik! Ha...

Szűk farmert hordó pasik! Ha már feszül a popótokon a nadrág, miért nem tangát vesztek alá?

Figyelt kérdés

Nekem tetszik, ha egy pasi szűk farmert hord, és feszül a hátsóján is. (Meg mindenhol máshol is.) Szerencsére egyre több ilyen pasit látok.

De akkor miért nem tangát vesztek fel hozzá? Egy tangával sokkal jobban mutatnak ezek a nadrágok, mert akkor egy kicsit bevág, és jobban mutatja a domborulatokat. Ráadásul nem látszódna az alsógatya vagy boxer vonala sem.

Nem utolsó sorban a tanga önmagában is szexi, ha lekerül a nadrág.

27N

2011. aug. 7. 16:17
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Eddig a Lemilában vettem, de valamiért egy ideje nem lehet kapni... Valaki tud valahol? Pl. Ázsia center? Sárkány centerben nem láttam.
2015. szept. 16. 19:20
 32/43 A kérdező kommentje:
Kb 5 éve az Ázsiában lehetett kapni sok árusnál Lemilát, de akkor még a Lemilában is volt, ráadásul olcsóbban, mint az Ázsiában. Mostanában a Lemilában nincs, az Ázsiában nem tudom, azóta sem jártam ott.
2015. szept. 16. 21:42
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Én is szűkebb farmerokat hordok. Nem midig teljesen feszülőst, bár van olyanom is, de szinte mindig szűkebb fazonút. Nem vagyok búza, csak egyszerűen ebben érzem jól magam. Az ilyen lígő-lógó bő gatyákban hülyén érzem magam.

És igen, én is szoktam tangát felvenni alá. A laza boxert folyton tűrögetni kell, hogy ne csússzon föl, a tanga sokkal praktikusabb. Főleg nyáron szoktam hordani tangát.

2015. okt. 17. 15:02
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Én már egy jó ideje tangát hordok, minden alá.

Páromnak is tetszik. 27F

2016. máj. 17. 10:07
 35/43 anonim ***** válasza:
86%
az én párom is hord szűk farmert, de alsót nem vesz fel hozzá
2016. máj. 17. 11:05
 36/43 anonim ***** válasza:
15%
Nagyon higiénikus lehet...
2016. máj. 17. 19:14
 37/43 sarkanylady ***** válasza:
83%
Én is Tangát hordok a legelső barátnőm miatt és mert kényelmes télen nyáron tangát hordok több fazonút is :-)
2016. máj. 17. 21:04
 38/43 netuddgi1 válasza:
83%

Én innen szoktam rendelni, 2009-ben rendeltem először: [link] ez egy kolumbiai dizájncég. Azért választottam ezt, mert a derékrésze vastag volt, a vékony derékrészes tangák nekem nem tetszenek, ráadásul tangát hordva egy ideje, azt gondolom, hogy azok tuti kényelmetlenek, vagy nagyon passzolniuk kell az illető testéhez, hogy hordhatóak legyenek.

A JOR-nál 2009-ben tanga csak egy féle volt, most már 3 féle is van: G-String (ez a "klasszikus" tanga), Bikini G-String (ez a fenékrészre fent egy kicsit rálóg) és a Thong (ami lefordítva "tanga", tehát jól összezavarja az embert), viszont a Thong úgy néz ki mint a Croota tangája, akiknek ilyen már 2009-ben is volt: [link] . A Crootás tanga nem jó, elöl nagyon szűk, semmi sem fér el ott :-) én megszívtam vele.

A JOR katalógusában mostanában a G-String már csak elvétve jelenik meg, viszont rendelhető bármelyik típusból, csak a rendeléskor kell ezt jelezni. Itt még van egy: [link]

Mivel kolumbiai a cég, nem érdemes egyet rendelni, 70$ fölött ingyenes a szállítás, nekem legutóbb még DHL-lel szállítottak, így hamar ideért.

2016. júl. 9. 12:16
 39/43 anonim válasza:
86%
ÉN is szoktam tangát felvenni szűk farmerhoz. De bármihez. szerintem legjobb. 20/f
2016. aug. 18. 16:08
 40/43 anonim válasza:
86%
Nekem is van szűk farmerom és mindíg tangát veszek fel hozzá!
2018. márc. 29. 16:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!