Szűk farmert hordó pasik! Ha már feszül a popótokon a nadrág, miért nem tangát vesztek alá?
Nekem tetszik, ha egy pasi szűk farmert hord, és feszül a hátsóján is. (Meg mindenhol máshol is.) Szerencsére egyre több ilyen pasit látok.
De akkor miért nem tangát vesztek fel hozzá? Egy tangával sokkal jobban mutatnak ezek a nadrágok, mert akkor egy kicsit bevág, és jobban mutatja a domborulatokat. Ráadásul nem látszódna az alsógatya vagy boxer vonala sem.
Nem utolsó sorban a tanga önmagában is szexi, ha lekerül a nadrág.
27N
Én is szűkebb farmerokat hordok. Nem midig teljesen feszülőst, bár van olyanom is, de szinte mindig szűkebb fazonút. Nem vagyok búza, csak egyszerűen ebben érzem jól magam. Az ilyen lígő-lógó bő gatyákban hülyén érzem magam.
És igen, én is szoktam tangát felvenni alá. A laza boxert folyton tűrögetni kell, hogy ne csússzon föl, a tanga sokkal praktikusabb. Főleg nyáron szoktam hordani tangát.
Én már egy jó ideje tangát hordok, minden alá.
Páromnak is tetszik. 27F
Én innen szoktam rendelni, 2009-ben rendeltem először: [link] ez egy kolumbiai dizájncég. Azért választottam ezt, mert a derékrésze vastag volt, a vékony derékrészes tangák nekem nem tetszenek, ráadásul tangát hordva egy ideje, azt gondolom, hogy azok tuti kényelmetlenek, vagy nagyon passzolniuk kell az illető testéhez, hogy hordhatóak legyenek.
A JOR-nál 2009-ben tanga csak egy féle volt, most már 3 féle is van: G-String (ez a "klasszikus" tanga), Bikini G-String (ez a fenékrészre fent egy kicsit rálóg) és a Thong (ami lefordítva "tanga", tehát jól összezavarja az embert), viszont a Thong úgy néz ki mint a Croota tangája, akiknek ilyen már 2009-ben is volt: [link] . A Crootás tanga nem jó, elöl nagyon szűk, semmi sem fér el ott :-) én megszívtam vele.
A JOR katalógusában mostanában a G-String már csak elvétve jelenik meg, viszont rendelhető bármelyik típusból, csak a rendeléskor kell ezt jelezni. Itt még van egy: [link]
Mivel kolumbiai a cég, nem érdemes egyet rendelni, 70$ fölött ingyenes a szállítás, nekem legutóbb még DHL-lel szállítottak, így hamar ideért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!