Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szűk farmert hordó pasik! Ha...

Szűk farmert hordó pasik! Ha már feszül a popótokon a nadrág, miért nem tangát vesztek alá?

Figyelt kérdés

Nekem tetszik, ha egy pasi szűk farmert hord, és feszül a hátsóján is. (Meg mindenhol máshol is.) Szerencsére egyre több ilyen pasit látok.

De akkor miért nem tangát vesztek fel hozzá? Egy tangával sokkal jobban mutatnak ezek a nadrágok, mert akkor egy kicsit bevág, és jobban mutatja a domborulatokat. Ráadásul nem látszódna az alsógatya vagy boxer vonala sem.

Nem utolsó sorban a tanga önmagában is szexi, ha lekerül a nadrág.

27N

2011. aug. 7. 16:17
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok meleg, de hordok tangát, főleg nyáron. Csőnacim viszont nincs. 20 f
2013. jan. 29. 21:53
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem hordunk csinos tangát a farmer alá, mert sajnos nem lehet könnyen hozzájutni egy hétköznapi viseletre való sztreccspamut tangás alsóhoz!!!!! Mondjuk legalább egy kínai üzletben lehetne, mert ott ugye mindennek lennie kéne....:( Csak szex-shopos van, ami drága, műszálas, kényelmetlen, röhejes és némelyik még undorító is.

Nőknek persze teljesen más a helyzet, velük fordítva van. Nekik sokkal jobb a helyzet Magyarországon fehérnemű téren. Nőit pedig ugye nem hordhatunk egyébként sem:)

2013. febr. 20. 01:02
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen en is szuk sztreccs farmerbe jarok,es nagyon kenyelmes a felesegem beszelt ra mert igy fiatalos a stilusom! A tobbi hulye meg csak attol erzi magat ff nak minnel 1 hangubb es buggyosabb ruhat vesz fel! Miert nem oltoznek fel betyarnak?
2013. márc. 5. 12:58
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon le vagyunk maradva férfiak itthon divattéren, a szomszédainknál, mint pl Romániában már megelőztek, van Jolidon férfi tanga stb. És tök jól néz ki és kényelmes.
2013. márc. 6. 17:02
 25/43 anonim ***** válasza:
3%

Kedves kérdező!

Szerintem te képes lennél egy fiút női ruhába öltöztetni :)

2013. máj. 6. 00:58
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Lemila uzletekben van 2 feleis ;) 19 f
2014. jan. 1. 05:24
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
22-es az OTTO-nal tudsz rendelni. Kifejezetten kényelmes H.I.S. márka. (Sajnos csak 1 modell van)
2014. ápr. 13. 14:32
 28/43 anonim válasza:
100%

Be mész egy kínaiban és találsz tangát én is ott vettem az elsőmet aztán az Ottótól rendeltem nem sokkal drágább mint egy normál fehérnemű... amióta megjött a posta mindennap tangába vagyok csak én azért húzok rá normál boxert kivéve nyáron máskor is csak elővigyázatosságból mert nem szeretném hogy elterjedjen hogy meleg vagyok hisz ez fikció. De látom szereted ha pasin feszül a dolog lehet kapni kimondottan férni cica nadrágot meggings néven tudsz rá keresni de amúgy ebay mindenre megoldás :) én is szívesen hordanék megginset de sajna a társadalom még nem áll készen az ilyenekre.

19/F

2015. máj. 21. 17:24
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Én nyáron szívesebben hordok tangát, igaz inkább rövidnadrág alá, és nem vagyok meleg.
2015. szept. 15. 21:27
 30/43 A kérdező kommentje:

Utolsó, te hol veszed a tangáidat, és milyet? :)

Örülök hogy te is tangát hordasz, de miért csak nyáron? Hordd bátran, ettől nem vagy meleg, semmi köze a kettőnek egymáshoz. :)

2015. szept. 15. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!