Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szűk farmert hordó pasik! Ha...

Szűk farmert hordó pasik! Ha már feszül a popótokon a nadrág, miért nem tangát vesztek alá?

Figyelt kérdés

Nekem tetszik, ha egy pasi szűk farmert hord, és feszül a hátsóján is. (Meg mindenhol máshol is.) Szerencsére egyre több ilyen pasit látok.

De akkor miért nem tangát vesztek fel hozzá? Egy tangával sokkal jobban mutatnak ezek a nadrágok, mert akkor egy kicsit bevág, és jobban mutatja a domborulatokat. Ráadásul nem látszódna az alsógatya vagy boxer vonala sem.

Nem utolsó sorban a tanga önmagában is szexi, ha lekerül a nadrág.

27N

2011. aug. 7. 16:17
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Írod, hogy sztreccs farmert hordasz, ami gondolom olyan szexi igazi szűk, mindenhol feszülős csőnaci fazon lehet. :) Hol lehet ilyeneket kapni nem túl drágán? Olyanra gondolok, ami a popsin is feszül, vagy akár még ici-picit be is vághat, hisz tangával kimondottan jól néz ki. :)

Pasim szereti az ilyeneket, meg én is rajta, de férfiben még nem láttunk, csak nőiben. Így csak pár női csőnacija van, ami olyan szolidabb uniszex kinézetű, de nagyon jól áll neki. :)

2011. nov. 23. 21:06
 12/43 anonim válasza:
87%

feszulos farmerok alá énis mindig tangát veszek fel :)

21F

2011. dec. 16. 19:10
 13/43 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ez tök jó! :) Örülök, hogy vannak jópáran pasik, akik szeretik a tangát. :)

De miért csak a feszülős nacikhoz hordasz tangát? Vagy annyira nem kényelmes, hogy mindig tanga legyen rajtad?

Pasim mindig tangában van, nincs is már neki másmilyen alsója. :)

Légyszi segíts, hol lehet venni jó kis feszülős, tapadós csőnacikat, meg kényelmes tangákat, mert örökös gond ezek beszerzése.

2012. febr. 19. 10:37
 14/43 anonim ***** válasza:
26%
Nekem is van feszülős farmerom (csípőfarmer), de azért tangát nem veszek fel, b*zi még nem vagyok. :D Előre láthatólag nem is leszek. Szerintem a tanga fiúkon b*zis.
2012. márc. 27. 17:17
 15/43 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Köszi válaszod. De attól hogy neked nem szimpatikus a tanga, még lehet szexis egy formás fenéken. Szerintem jól néz ki, én egyáltalán nem tartom bu-zisnak. Pont hogy a tanga kiemeli egy férfi férfias "vonásait". :)

Te milyen farmerokat hordasz? Feszül a fenekeden is? :) Remélem igen, mert az ülepes gatyák nem az igaziak. Ha feszülőst hordasz, hol veszed?

2012. márc. 27. 20:06
 16/43 anonim ***** válasza:
87%
A pasim is hord tangát pl short vagy biciklis nadrág alá,de a csőnacit sem lehet kényelmes a boxerra ráhúzni, plusz nyáron nem izzad bele. Kik-ben is lehet kapni,de van hogy az enyémet veszi fel,amiben elfér a zacsija.
2012. márc. 28. 12:29
 17/43 anonim ***** válasza:
93%
Általában tangát hordok, de a bő szárú csípőnadrágokkal.(Nem tudom jól írtam -e)Azok derék részen feszülnek.
2012. ápr. 15. 10:29
 18/43 anonim válasza:
100%

20 éves korom óta többnyire tangát viselek, most negyven vagyok. Leszögezem, boldog házasságban élek feleségemmel! Ezt csak az itt olvasott kommentek miatt írom! Nem gondoltam, hogy ennyire megosztó, elítélt dolog. Többnyire szűk, testhezálló, nadrágot hordok. Néha hallok megjegyzéseket a hátam mögött, persze van akinek nem tetszik de hallok kifejezetten pozitív kritikát is!

Amikor a címre kattintottam, tényleg nem gondoltam, hogy itt ilyen negatív véleményeket találok... :(

Ennek ellenére elfogadom, ha így gondoljátok, csak annyit kérek Ti meg fogadjátok azt el, hogy nekem meg így tetszik...

2012. máj. 5. 11:37
 19/43 anonim ***** válasza:
7%
OMG! én csak beírtam a gugliba h féfri tanga viccből de vki kom h visel..... 1ébként sztem is buz.s de azoknak tök mindegy h összetörik a her.jük hisz így se úgy se lesz gyerekük :D
2012. júl. 3. 21:24
 20/43 serioussam ***** válasza:
100%
Szia!!! Hát ez a szűk farmer kérdést nem igazán értem!!! Viszont,én is gyakran hordok FérfiTangát,és nem vagyok Meleg!!!! Imádom a Nőket,és sok csajszinak bejön a Férfitanga egyébként,ez tapasztalat!!! Szexshopban remek darabokat lehet kapni vannak tök jó hétköznapi tangák,de lehet kapni vadíttó Erotikus darabokat is!!! Nem attól,lessz valaki,meleg,hogy tangát hord!!! Szép napot!!! Sziasztok
2013. jan. 29. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!