Fiúk, pasik, ki hord tangát?
Hordtok tangát?
Minden nap, vagy csak alkalmanként?
Ha igen miért?
Mióta, milyet, és hány évesek vagytok?
Tényleg kezd ez divat lenni? Akinek barátnője van az mit szól hozzá?
Én csajként ezt még nehezen emésztem meg.
#16!
" 15! " vagyok , és nem nevetségesek a rocker lányok , a tangás pasik viszont annál inkább! Szerintem szakadj le erről a témáról, mert ez így elég primitív, hogy mindig ezzel jössz. Ez egy stílus, ami már elég régóta jelen van. A tangás pasik nem stílusosak. De ha neked tetszik, hordd! Ha kényelmes, hordd! Én nem szóltam bele, mint vegyél del, csupán a saját véleményem közöltem. Tudtommal ezt szabad.
Szerintem meg eléggé azok!
Férfias szerelésbe ne metál koncertre menjenek hanem melegbárba!
18. Nem kiforgatom a szavaid hanem egyszerű megtalálni bennük a bakikat! Mert ész nélkül írogatsz , kapálódzól mint fuldokló a vízben aztán semmi értelmes magyarázat nincs a válaszaidban.
Gondolom valami kis huszonéves fiúcska lehetsz..
A 20-as is megírta hogy semmi rossz nincs benne de te meg ez a 15. Kislány itt parádézik és szerintük nem homáros a nők férfi acélbetétes bakancs viselete hanem stílus...😂😂 röhögnöm kell hogy mit ki nem találnak egyesek magyarázatnak hogy igen ez a nőknél ok de te mivel fiú vagy így még nadrág alá sem vehetsz kényelmeset meg praktikusat mert az csak a nőknek jár.
Ugyanis vannak itt divatdiktátorok akiktől engedélyt kell kérni mielőtt felvennéd.
Na, eljutottunk oda, hogy nincs igazam mert nem vagyok 82 eves.:D Bombasztikus erveles. Gratulalok!
Amugy az feltunt, hogy csoppet szellel szemben hugyozol?:D Tehat en begyoposodott vagyok, mert nevetsegesnek tartom a ferfitangat, de te meg mar ket kerdesen keresztul frocsogteted a nyalad a bakancsra.:D Na akkor itt mi a helyzet?:D Valoszinuleg meg ernem kene par evtizedet, hogy akkora hipokrita legyek mint kiskegyed.:D
Ezt az egesz tanga szitut leginkabb te teszed nevetsegesse.:D Amugy hot hidegen hagyna, de a kepesztesed szorakoztat.:D Vannak masok veled egy velemenyen, de ok total leszarjak a velemenyem. Viszont te, a bolcsesseg es halado szellemiseg elo messiasa, meg mindig itt feszulsz, mint jezus a kereszten.:D
Haver nagyon katyvasz amit irsz. Vagy csak nehezen ertelmezem azokat a bonyolult logikai osszefuggeseket amikkel a te agyad operal. jk
Valoszinu a demencia mar beutott nalad, mert elfelejtetted, hogy az elso kotekedos kommentet te ejtetted itt. Azutan mindenkinek nekialltal nyomatni a hulyeseged, aki mas velemenyem van mint te. Ugyan ez a masik kerdesnel is. Nekialltal hepciazni foloslegesen es vartad mikor reagal valaki a nyomorodra.
Nem a tanga miatt homiztalak le, hanem a viselkedesed miatt. Sajnalom, hogy nem tertem ki erre kulon. Utolagos elnezesedet kerem. :D
Szoval ez a tangasferfiak robin hoodja cim nem igazan passzol rad, hiaba probalod igy eloadni. Tul sok energiat feccolsz ebbe az egeszbe. Tul hevesen pattogsz. Ugyan azt ismetelgeted folyamatosan. Erezni, hogy melyen erint a tanga. Bevag es nem ereszt. Te csak csini szeretnel lenni, de a gonosz boxeres sracok meg bakancsos lanyok nem hagynak. Innen ered a frusztraciod.
Legszivesebben apad helyett virtualis apad lennek es eltiltanalak az internetektol eletfogytig, de attol felek nagyon bejonne neked ez az apuci tema es nem tudnek toled megszabadulni. Szal csak tanulj egy kis jomodort, vagy legyel rendesen troll. Ez ebben a formaban csak nyomi.
Na ezennel az ugyet lezarom. Koszonjuk, hogy velunk tartottatok. Joejszakat.
Látom nehéz a felfogásod , pedig leírtam a lényeget.
Amúgy az elytést ly-al írják, ebből is látszik hogy egy huszonéves kisfiú osztja az észt akinél a boxernél megállt a férfi ruházat.
Egy helyesírási szótárt ajánlanék és hogy te lennél az apám még vírtuálisan??? Jesszus! Megállnék a begyöpösödés világába!
Na szeva kisfiú!😂😂
Én ha tehetem minden nap csak tangát hordok, kizárólag férfit.
Nekem mindent helyén tart, nagyon kényelmes és sexy, nyáron sokkal jobb egy boxernál és engem nem zavar, hogy bevág hátulról.
Kb 2 éve, és 26 vagyok.
A barátnőmet nem zavarja, volt már hogy ő vásárolt nekem, de általában az USA-ból szoktam rendelni
Hosszas huzavona után önszántamból lettem tangás pasi. Nem jött be egyetlen alsónemű sem olyan jól hosszútávon mint a tanga. Ebből az következik hogy mindennap tangát viselek és mindenhová tangában megyek.
Hogy kezd e divat lenni azt nem tudni, néha látni egy-egy szavazást ahol a szavazók fele tangát hord, a másik fele mindenfélét. Ebből az jönne le hogy a tanga az első, de a véleményem az hogy aki szavazott, előtte tangára keresett rá. Úgy mint most én is a tangára kerestem itt a GYK-n :)
Egyébként nem kötelező megemészteni, de ajánlott (:
Az én álláspontom az hogy a férfi ugyanúgy férfi marad tangában is, a nő ugyanúgy nő marad boxerban is - nincs ebben semmi kivetni való, az egyéni kényelem az első, minden más szempont másodlagos.
30F - és te hány éves vagy kedves kérdező? :)
Igen, hordok.
Alkalmanként, ha olyan kedvem van,
Mert kényelmes, kellemesebb nyáron mint a boxer.
Ez már kb. 7 éve, most 27 vagyok. ja, és nőit hordok. Párom veszi nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!