Csajok és pasik! Napozásnál leveszitek a tangát (már aki hordja), vagy hagyjátok hogy "nyomot" hagyjon? Kort és nemet írhattok.
én fel se veszem :D kicsit hülyén néznék ki tangában
rövidnadrágban szoktam napozni
21f
Leveszem, nem akarok fehér csíkokat.
Mariska/19
Köszi a válaszokat!
Kommentem egyben válasz néhány priviben feltett kérdésre is: van privát háborítatlan napozó helyem. Egyértelmű lenne a full meztelenség csak félő hogy a golyók kiégnének ezalatt. Ekkor jött a tangás 5let...
A fecske túl sokat takarna, meg amúgy sem divat nálam már évek óta. Boxer mégtöbbet takar.
Tanga a legkevesebbet, és elől megvédi a műszerezettséget a közvetlen sugárzástól. Gondoltam arra is hogy hason fekve leveszem, de akkor elől csík hátul semmi?
Aztán azóta rájöttem hogy egész kényyelmes a viselet, vettem is egy csomag HIS férfiitangát és azóta megszűntek a fecske/boxer bosszúságai.
A munkahely bírja, nem olyan hogy bárki is észrevehetné meg eleve vigyázok is rá, a higénia is átállt a tanga követelményeinek megfelelöen, tehát egyáltlán nem para ez az egész.
Orvos max pislog, ha a nyomát felfedi szurinál, de farba nem kaptam ilyesmit az utóbbi 10évben 3*kopp :D
Szóval hogy látjárok ezt? :)
Úgy, hogy pfuj, férfin tanga?
Amúgyis mikor vagy máskor tangába, hogy látni kelljena barnulásodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!