Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, pasik, ki hord tangát?

Fiúk, pasik, ki hord tangát?

Figyelt kérdés

Hordtok tangát?

Minden nap, vagy csak alkalmanként?

Ha igen miért?

Mióta, milyet, és hány évesek vagytok?

Tényleg kezd ez divat lenni? Akinek barátnője van az mit szól hozzá?

Én csajként ezt még nehezen emésztem meg.

2017. szept. 19. 11:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
52%

Valamit félreértesz!

Nem viselem, csupán idegesítenek az ilyen születésükkor fellépő oxigén hiány miatt agyikárosodást szenvedő homározók akiknek csak a szürke egyhangú, fantázimentes ruházkodás lehet férfias!

Miért kellene mindég férfiasnak lenni? A nők is öltöznek fiúsan! Őket is bhassztatod?

Ha valami kényelmes és nem férfias akkor urambocsá had vegye már fől valaki még akkor is ha férfinak született és ne úgy válasszon ruhát hogy idegenek kedvébe járjon.

2017. szept. 19. 16:24
 12/34 anonim ***** válasza:
48%

Jaaa szal ha te szolod meg a rocker csajokat az okes. De, ha en csinalok viccet beloled az mar serto?

Figyi nem gaz, ha neha picit csajosra veszed a figurat. Valszeg hulyen all rajtad, de erezd magad jol. Viszont nekem is jogomban all hulyenek nezni teged es nem komolyan venni. Nem kell mindig ferfinak lenni, de azon sem kell meglepodni, ha nem fognak ferfikent kezelni.

Bakker pajti, nem kell igy kiborulni, vagy bevag a tanga?

( jo ez olcso volt )

2017. szept. 19. 16:39
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

én igen

van h minden nap, van h kimarad pár nap és nem tangát veszek fel

mert kényelmes és tetszik és jól áll

kb 1 éve, és hagyományos illetve Y pántos. 26.

azt nem tudom h divat e. a bnőm azt szólja hozzá h tőle kaptam

2017. szept. 19. 17:51
 14/34 anonim ***** válasza:
Nyugi srácok mindenki azt hord amit jónak és kényelmesnek erez.no létemre en sem találom annyira férfiasnak a tangat egy férfin de ha neki ez tetszik hat jo.
2017. szept. 19. 18:12
 15/34 anonim ***** válasza:
21%
Lány vagyok és ha meglátnám ilyenben a barátom biztos, hogy könnyesre nevetném magamat. 20/L
2017. szept. 20. 17:16
 16/34 anonim ***** válasza:
75%

12!

Nem sértő hanem így vagyunk egálba!

Én a bakancsos csajokon röhögök te meg csak itt mert ugye azt nem látod az utcán kin mi van a nadrág alatt de én sikítva röhöghetek a tramplikon mert látom!😂

Náluk sem gáz a fiús ruha csak mint nőre úgy nem tekintek rájuk!

15!

Ezen nevettél már könnyessen?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Nekem sikerült! Meg a kis lúzer 72%-os meleg támogatón is.

2017. szept. 22. 09:18
 17/34 anonim ***** válasza:
83%

12.

Ami még elég vicces nálad hogy írtad a tangás férfiakat nem tudnád férfiként kezelni.

Azt azért megkérdezném hogy ha találkozol egy ferfival honnan tudod hogy mi van rajta?

Ja! Bocs, gondolom megkérdezed és a válasz után úgy viszonyúlsz hozzá.

😂😂😂 kis perverz...

Ezzel foglalkozik melyik fiú hord tangát, belőlem csinálsz viccet? Nem is ismersz!

2017. szept. 22. 09:37
 18/34 anonim ***** válasza:
16%

Igazad van, magadbol csinalsz viccet. Nem kellek en ide.:D

Haver lattad mar lehajolo csaj seggebe bevagni a tangat? Nem kell ahhoz vetkoztetni.:D Probalhatod kiforgatni a szavaimat, de azzal csak meg csajosabb leszel. Picit izzadtsagszagu, de nem kell mindig ferfinek lenned gondolom.:D

Azon rohogsz amin akarsz, de akkor ne hepciazz, ha te kerulsz sorra. Ahogy elnezem van benne reszed boven, mert eleg hevesen reagalsz.:D

2017. szept. 22. 11:13
 19/34 anonim ***** válasza:
91%
Figyu vannak olyan csajok akiknek olyan a stílusa,h acelbetetes bakancsot hord és?!szerinted ez dönti el h no-e?!szerintem nem, attól meg ugyanúgy no mint aki nőies ruhákba jár mindig,tusarkut visel és havonta megy manikuroshoz.ahogy az is férfi aki tangat hord, ő azt szereti és kész senkinek semmi köze hozza ha valakit zavar akkor nem kell ra nézni de megjegyzést se kell tenni a ferfiassagar. mindenki maga dönti el h mit szeretne viselni ennyi az egész.az a baj ezzel az országgal,hogy mindenkinek az a legnagyobb problémája ki h néz ki,ki mit visel,ki h viselkedik és ha ez eltér egy kicsit is a megszokottól akkor lekell hordani a sárga földig nehogy kitűnjon a többi ember közül,nehogy jobb legyen mint én,álljon csak be a sorba.jo lenne ezen változtatni és elfogadni egymást mert ez csak a folytonos gyulolkodeshez,irigységhez vezet.
2017. szept. 22. 11:22
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Amikor tehetem csak tangát hordok. Szeretem és a feleségemtöl kaptam, Azóta rendszeresen vásárolja nekem. Ő nagyon szereti rajtam és nem lát benne semmi rosszat és én is kedvelem ezt...
2017. szept. 22. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!