Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki Hádában...

Alexics15 kérdése:

Szerintetek ciki Hádában vásárolni?

Figyelt kérdés
Szóval én nagyon szeretem a Hádát. Rengeteg jó cuccom van onnan. A Háda webshopon is vannak néha jó cuccok. Van amikor kirakják Facebookra vagy Instagramra a hét kincseit akkor meg mikor fel mész a Webshopra pontban 6-kor már nincs meg. Szerintetek az S méretűek tudnak jobban vásárolni maguknak mint az L-es méretűek ?

#divat #Háda #Shopping mánia
2017. szept. 12. 15:27
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

Hol vagytok fröcsögősök?????

Az ok hogy másnak sem tetszik a szokásotok?

2017. szept. 22. 09:20
 32/38 anonim ***** válasza:
89%
31% úgy látom téged érdekel a divat. Engem meg az érdekelne, hol lehet a hádában fellelhető márkák darabjait megvenni Magyarországon, nekem újonnan is kellenének. Inkább erről írj
2017. szept. 22. 09:33
 33/38 anonim ***** válasza:
26%

Külföldről lehet rendelni bonprix, otto, stb oldalakról újonnan és nem levett szarokat kell hordanod.

Én is onnan rendelem és valóban egyediek mert még ezek közül egy sem jött velem szembe az utcán és csak nezi a sok dögevő.

2017. szept. 25. 08:52
 34/38 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó, én már dolgoztam olyan gyárban, ahol ilyen online rendelős ruhákat csomagolnak. Ne akard megtudni, milyen mocskos kézzel, ráköpésekkel kerül bele a ruha a zacsiba. Igen, a mosás segít rajta. Ahogy a turis ruhákon is. :)
2017. szept. 25. 18:02
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

Akkor mától ne is egyél semmit utolsó!

Jobb ha otthon tartasz vágóhídat is.

Egyébként nem minden cégre jellemző amit írtál viszont izzadni mindenki egyformán izzad...

2017. szept. 26. 08:34
 36/38 anonim ***** válasza:
92%

Néha szoktam Hadaba járni. Régen turi fan voltam de aztán lettek gyerekeim és nincs luxus időm ilyenre. Néha darabaras Hadaba megyek amikor be tudok ugrani mert van szabad fel órám.

De ha vasarolhatnekom van akkor a H&M be szoktam beugrani 80%ban.

2017. okt. 12. 14:40
 37/38 anonim ***** válasza:
82%

Én dolgoztam ruhaboltban.....hát a raktarban a ruhákon tapostunk amikor valamit kerestünk, vagy épp pakoltunk ki. Cipővel....a raktárban sosem kellett takarítani legalábbis abban a 1.5 hónapban nem rémlik h lett volna sopresen kívül más takarítás.....

Mondhatom bátran, hogy a ruhaboltban vett ruha valószínűleg koszosabb mint a turkalos.

Ja igen, a bolt ruháit kellett hordanunk munkaidoben amit a nap végén szépen visszatettunk vallfara.

Hasonlókat meséltek más boltokban dolgozó ismerősök is.

Ennyit arról hogy fujj turkalok.

Néha szoktam Hadaba menni ha arra járok és van kis időm. De csak darabarasba.

2017. okt. 29. 12:34
 38/38 anonim ***** válasza:
Nekem folyton dicsérik a stílusom, és amikor megkérdezik, hogy egy-egy ruhám honnan van, és mondom, hogy turiztam, mindig meglepődnek. :D Én meg büszke vagyok a kincseimre. Most az új kedvencem egy gyönyörű, bordó bársony ruha, kb. 3000 forint volt. 18/l
2017. nov. 25. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!