Szerintetek ciki Hádában vásárolni?
Hol vagytok fröcsögősök?????
Az ok hogy másnak sem tetszik a szokásotok?
Külföldről lehet rendelni bonprix, otto, stb oldalakról újonnan és nem levett szarokat kell hordanod.
Én is onnan rendelem és valóban egyediek mert még ezek közül egy sem jött velem szembe az utcán és csak nezi a sok dögevő.
Akkor mától ne is egyél semmit utolsó!
Jobb ha otthon tartasz vágóhídat is.
Egyébként nem minden cégre jellemző amit írtál viszont izzadni mindenki egyformán izzad...
Néha szoktam Hadaba járni. Régen turi fan voltam de aztán lettek gyerekeim és nincs luxus időm ilyenre. Néha darabaras Hadaba megyek amikor be tudok ugrani mert van szabad fel órám.
De ha vasarolhatnekom van akkor a H&M be szoktam beugrani 80%ban.
Én dolgoztam ruhaboltban.....hát a raktarban a ruhákon tapostunk amikor valamit kerestünk, vagy épp pakoltunk ki. Cipővel....a raktárban sosem kellett takarítani legalábbis abban a 1.5 hónapban nem rémlik h lett volna sopresen kívül más takarítás.....
Mondhatom bátran, hogy a ruhaboltban vett ruha valószínűleg koszosabb mint a turkalos.
Ja igen, a bolt ruháit kellett hordanunk munkaidoben amit a nap végén szépen visszatettunk vallfara.
Hasonlókat meséltek más boltokban dolgozó ismerősök is.
Ennyit arról hogy fujj turkalok.
Néha szoktam Hadaba menni ha arra járok és van kis időm. De csak darabarasba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!