Ciki, ha turkalokbol is szoktam vasarolni?
Alapjaba veve mindenki azt mondja, hogy nagyon jo izlesem van, jo cuccokban jarok. De mar kicsit unom, hogy mindig 7-8-9 ezer forintos ruhakat veszek. Nalam az lenne a legfobb szempont, hogy jol nezzek ki a ruha, ne legyek vacak anyagbol, viszont szeretnem, ha minel tobb cuccom lenne.
A tegnapi nap folyaman ratalaltam egy turkalora es ki vagyok akadva, olyan szep ruhakat lehet ott talalni.
Vettem egy bezs szinu rovidnadragos overallt, egy hofeher (new yorkeres) miniruhat, egy sotetrozsaszin-feher csikos mell alatt vagott ruhat es egy fehete pant nelkuli toppot, amin elol van par csillogo ko(ez is new yorkeres), es osszesen fizettem 6.000 Ft-ot.
21L
Ki mondja meg hogy honnan van? Meg ha emellett vannak még szuper cuccaid és jól kombinálod igazi stíluskirálynő lehetsz.
Tegnap kilósban vettem egy Replay farmert.... Rockxanne a modell neve.
Arra jártunk barátnőmmel és ha már ott voltunk ezer év után benéztünk.... Fizettem 1705 Ft-ot egy kb 40 ezres újszerű farmerért.... :) Nem hiszem, hogy ciki lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!