Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, ha turkalokbol is...

Ciki, ha turkalokbol is szoktam vasarolni?

Figyelt kérdés

Alapjaba veve mindenki azt mondja, hogy nagyon jo izlesem van, jo cuccokban jarok. De mar kicsit unom, hogy mindig 7-8-9 ezer forintos ruhakat veszek. Nalam az lenne a legfobb szempont, hogy jol nezzek ki a ruha, ne legyek vacak anyagbol, viszont szeretnem, ha minel tobb cuccom lenne.

A tegnapi nap folyaman ratalaltam egy turkalora es ki vagyok akadva, olyan szep ruhakat lehet ott talalni.

Vettem egy bezs szinu rovidnadragos overallt, egy hofeher (new yorkeres) miniruhat, egy sotetrozsaszin-feher csikos mell alatt vagott ruhat es egy fehete pant nelkuli toppot, amin elol van par csillogo ko(ez is new yorkeres), es osszesen fizettem 6.000 Ft-ot.

21L

2014. máj. 13. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel, hol vásárolsz. Nem ciki.
2014. máj. 13. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki, barátnőm is tök jól öltözödik turkálóból. Nekem sajnos nincs hozzá türelmem:D
2014. máj. 13. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem ciki :) többen vásárolnak turkálóban, mint ahányan bevallják....
2014. máj. 13. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki, én is szoktam, a kutya se mondja meg hogy honnan van.
2014. máj. 13. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Ki mondja meg hogy honnan van? Meg ha emellett vannak még szuper cuccaid és jól kombinálod igazi stíluskirálynő lehetsz.

Tegnap kilósban vettem egy Replay farmert.... Rockxanne a modell neve.

[link]

Arra jártunk barátnőmmel és ha már ott voltunk ezer év után benéztünk.... Fizettem 1705 Ft-ot egy kb 40 ezres újszerű farmerért.... :) Nem hiszem, hogy ciki lenne.

2014. máj. 13. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki... miért lenne?
2014. máj. 13. 20:19
 7/7 Imola Ágnes ***** válasza:
Nem ciki, sőt, lassan divat lesz. Egyrészt olcsóbb, minőségibb. Másrészt környezetbarát, mivel nem támogatod a fogyasztói társadalmat, amiben feleslegesen dobnak ki használható cuccokat. Szerencsére több olyan csoportot találtam, ahol csereberélnek ruhákat, a megunt ruhákat eladják, és a legújjabb dolog az autonóm piac, ahova kiviheted a cuccaidat (nem csak ruha, bármi) és mások cuccára cserélheted, az egész lényege, hogy pénz nélkül megy a dolog. Volt olyan is, hogy fodrészkodásért vett a másik cipőt, biciklijavításért cserélt nadrágot, stb. CSak így tovább!
2014. máj. 14. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!