Szerintetek ciki Cream használtruha kereskedésben vásárolni? Blaha Lujza téri (2 szintes) mennyire van feltöltve ruhával? Kb mennyi egy férfi ing, póló, zakó? Férfi öltözködés terén mennyire széles a skála?
Figyelt kérdés
Sajnos ilyen téren (öltözködés) fontos számomra, kívülállók mit gondolnak, mi a véleményük. Nem akarom, hogy emiatt lenézzenek, vagy más kategóriába "skatulyázzanak".2016. máj. 25. 05:00
1/5 anonim válasza:
Ha zavar, akkor meg minek kérdezed?
Én azt mondom, hogy nem ciki, de a te érzéseidet nem tudom megváltoztatni, magadban tegyél rendet!
Egyébként nagyon sokan öltözködnek turiból, de meg nem mondod, hogy kik, mivel egyáltalán nem látszik a ruhákon, hogy honnan valók.
MAGADNAK öltözz és ne másnak, ha mindig azzal foglalkozol, hogy a másik mit gondol rólad, nem lesz saját életed.
2/5 anonim válasza:
A kívülállók mégis honnan tudnák hogy honnan öltözködsz?
3/5 A kérdező kommentje:
Várom azok válaszát, kik mind a 4 kérdésre tudnak válaszolni!
2016. máj. 25. 13:32
4/5 anonim válasza:
Nem ciki, én a Creamben több inget is vettem már. Kb. 1700 Ft-ba kerül egy ing, a zakó kicsit több. A Blahán a bejáratnál vannak a férfi dolgok balra. Sok a nagypapás, kopott cucc, de akadnak jók is. A nadrágok számomra vállalhatatlanok, de kinek mi tetszik. Cipő gyakorlatilag nincs.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
2016. máj. 25. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!