Általában mi a véleményetek a turis ruhákról?
Nekem az a bajom, hogy hiába veszek újnak kinéző, jó állapotú ruhát a turiból, pár mosás után szétment eddig mind.
Úgyhogy inkább C&A, H&M, Orsay stb. boltokban újonnan veszem, de leárazáskor. Kb. annyiba kerül, mint egy jobb turis, és új. Régen jobban megérte ott vásárolni szerintem, ma már az újat is kb. utánam dobják szezon végén.
Imádtam turiba járni, de ahol vásároltam, észrevehetően romlik a színvonal, ócskák a ruhák, a kínálat pedig kb feleakkora, mint amikor kezdődött nálam a turi-láz. Szomorú vagyok, mert nagyon sokat vásároltam ott.
Szóval a véleményem az, hogy szeretem a turit, és nem cikinek. Persze nagyon jól meg kell nézni, mit veszel, vannak pecsétes vagy szakadt ruhák, de olyanok is, amiket nem látszik, hogy használt, esetleg még címke is van rajta.
Én is falun élek, itt megy a rongyrázás, ha van rá keret, ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!