Szerintetek ciki Hádában vásárolni?
11. Köszönöm a lojalitást,de Én szerintem ez egy lecsúszott szint akik ilyen helyen vásárolnak veled együtt!
Másodkézből nincs gazdagság...
Én a kilóst szeretem, a darabáras már felháborít, agyonhordott noname kabát 10ezerért, na ne. A hét kincse szöveg szerintem nem igaz, az csak stylist ajánló inkább, hogy "gyere fel az oldalunkra, biztos találsz hasonlót!"
Szerintem mindenféle mérettel lehet találni holmikat, kérdés, hogy az illetőnek pont tetszik-e, ami van a méretében.
13.
Egyenesen undorító még kimondani is hogy túrkáló meg kilós ruha.
A gondolata hogy külföldön azt sem tudom ki izzadt bele utánna meg Én hordom, hát borzasztó még ha ki is van fertőtlenítve! Nem beszélve arról hogy sok ruha pár hordás után már látszatos változást mutat! (Kinyúllik, lóg, nincs tartása)
Amúgy a két dolog nem tudom hogy jön össze , márkás cuccaid vannak de más levetett rucijaiba túrkálsz...
Persze Én hordom fenn az orrom téged meg a cég soförje szállítgat!
Hogy is van ez?
De tudod mit? Ne felelj mert nem veled társalgok mivel a kérdező feltett egy kérdést amire Én nem úgy feleltem ahogy itt elvárták volna és amit a kérdező okvasni szeretett volna és ezért te belém kötöttél!
Ez is fura azért, ha nem azt írom mint a többi akkor vágjuk el a torkát.
Tudod mit fussunk neki mégegyszer!
Nem gáz Én is ott vásárolok nagyon jó kis cuccokat lehet találni néha.
Így már fhasza gyerek vagyok?
Másodkézből vett cuccot nem vesztek, mert gáz, meg higiéniátlan, de azért a H&M-es pólóért kiadtok 6000 forintot, amit Kínában napi egy kifliért varrnak össze a gyárban. Amikor én turiba megyek, mindig feltölt a tudat, hogy kevésbé támogatom a ruhaipar sötét oldalát.
A Hádában rengeteg olyan cucc van, amin még a cimke is rajta van, ergo biztos, hogy senki nem vette még fel hosszú távra. Én már 5 éve nem vásárolok butikokban, csak turiban, hazaviszem, jól kimosom, ha olyan, fertőtlenítővel, aztán megszárítom, és boldogan hordom. Cipőm is van onnan, szintén. Soha semmilyen betegséget nem kaptam egytől sem. Ezek nem hordoznak leprát, vagy pestist. Nagyon el vagytok tévedve.
Erős gyomrod van utolsó!
Még cipőd is van? Gratula!
Lejebb már nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!