Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki Hádában...

Alexics15 kérdése:

Szerintetek ciki Hádában vásárolni?

Figyelt kérdés
Szóval én nagyon szeretem a Hádát. Rengeteg jó cuccom van onnan. A Háda webshopon is vannak néha jó cuccok. Van amikor kirakják Facebookra vagy Instagramra a hét kincseit akkor meg mikor fel mész a Webshopra pontban 6-kor már nincs meg. Szerintetek az S méretűek tudnak jobban vásárolni maguknak mint az L-es méretűek ?

#divat #Háda #Shopping mánia
2017. szept. 12. 15:27
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó miért te magadnak varrod a cipődet otthon? Hidd el, láttam én már az office shoesben is hogy gombás lábkörömmel(nem használt zoknit) próbáltak cipőt, de az mégis mennyivel higiénikusabb, igazad van:-) Hord hát boldogan
2017. szept. 15. 14:34
 22/38 anonim ***** válasza:
11%

Nem varrom otthon nyilván Én sem de olyat még nem láttam egy üzletben sem amit írtál de annak az esélye nyilván kisebb mint egy olyan cipőt hordani amiben tegyük fel nem csak egy pillanatig volt gombás láb hanem hónapokon esetleg éveken keresztül naponta órákon át.....

De izlések és pofonok , van aki igényesebb.

2017. szept. 15. 15:37
 23/38 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem az igényszint nem növekedik exponenciálisan azáltal, hogy valaki hol vásárol. Szerintem igénytelenebb az, aki nem használ dezodort vagy két egymást követő nap is ugyanabban a ruhában van mint az aki turkálóban vásárol.

És csakhogy megnyugodj, egy pillanat is elég hogy a gomba megfertőzze a cipőt, tehát ebből a szempontból nem lényeges mennyi ideig volt a lábon.

2017. szept. 15. 15:43
 24/38 anonim ***** válasza:
12%
Izzadtság, esetleg vér ami a feltört lábból származik és nehezen távolítható el. Ezek mind a cipőbe vannak de mint írtam gyomor dolga az egész , te talán gruppenbe is szivesen résztvennél ilyen hozzáállással.
2017. szept. 15. 16:50
 25/38 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán nem ciki. Nem muszáj mindenkinek a plázában, meg a Zala Parkban ruhákat vásárolni. Bár én inkább olyan turiban szoktam vásárolni, ahol azért fel tudom próbálni az adott ruhadarabot.

Még annyit hozzá, hogy amellett, hogy olcsóbb is, nem jön minden második emberen szemben veled ugyanaz a felső, póló, pulcsi, stb. :)

2017. szept. 15. 18:53
 26/38 anonim ***** válasza:
95%
24es, most már egyértelmű hogy elmebeteg vagy:-D Igen, egyértelmű hogy azért mert szeretem a turkálókat, szexuálisan deviáns magatartást is folytatok. Én feladom, nem szállok intelligenciaharcba fegyvertelen emberrel:-)
2017. szept. 15. 18:59
 27/38 anonim ***** válasza:
14%

25.

Az utolsó mondatodban nagy igazság van!

Akinek van egy csöpp kis jóizlése az nem veszi fel kitudja kinek a levetett ruháit.

26.

Amire már nem tudsz válaszolni mert van benne igazság akkor támadsz és sértegetsz mert ez a fajta magatartás itt bevett szokás...

2017. szept. 16. 15:12
 28/38 anonim ***** válasza:
Kedves lábgombás barátom, attól még, hogy nem láttál még igénytelen embert márkás boltban cipőt próbálni, még létezik a jelenség. Ha gondolod, ajánlok pszichológust, akihez el tudsz menni. Hipochonder vagy valószínűleg. Egyébként csak szólok, hogy a kajádba, amit eszel, a gyárban valószínűleg jól beletüsszentenek, és a kilincseket is csak vákuumcsomagolásos hipóval fertőtlenített zsebkendővel fogd meg.
2017. szept. 17. 12:41
 29/38 anonim ***** válasza:
14%

Arról igazán nem tehetek hogy Én adok a higiéniára kedves igénytelen barátom...

Jó kezeltetést a bőr és nemibeteg gondozóba!

2017. szept. 17. 18:46
 30/38 anonim ***** válasza:
20%
Teljesen igaza van az utolsónak. Igénytelenség más levetett ruháit hordani..
2017. szept. 18. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!