Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki turiban...

Szerintetek ciki turiban vásárolni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 9. 19:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2015. júl. 9. 19:28
 2/28 anonim ***** válasza:
30%

hat en szemely szerint valoszinuleg nem tennem be a labam egy turkaloba, mert kenyelmetlenul ereznem magam, de ha valakitol mondjuk kapnek turkalobol szarmazo ruhakat, de nem lehetne rola megallapitani, h onnan szarmaznak (tehat markasabb darabok), akkor felvennem oket. De ha valaki megkerdezne hol vettem oket, akkor mar megint mas a helyzet. cikinek tartanam azt mondani, h turkalobol.

20/f

2015. júl. 9. 19:33
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne? Én is ott vásárolok. Mondjuk fehérneműt, cipőt, ágyneműt, stb újat veszek.

Tény, van akinek az öltözködéséről messze látszik, hogy turkálós, de lehet kapni nagyon jó darabokat :D nekem is csak dicsérték a ruháimat. Volt nemegyszer olyanra is példa, hogy még a címke is rajta volt.

Jó "túrkálást"! (:

18/L

2015. júl. 9. 19:33
 4/28 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem, mivel az olcsóbb árfekvésben használhatatlan ronda kakadu rongyokat lehet kapni, ami még felmosórongynak sem jó mert nem szívja a vizet!
2015. júl. 9. 19:53
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nagy divat itt hogy visszaviszik a ruhákat, amúgy is próbálgatják a fülkében, nekem nem számít zsír újnak a rendes bolti sem. Szóval akárhol veszem irány a mosás rögtön. Akkor meg nem mindegy? Turiban még címkés ruha is szokott lenni. Az is újnak számít.
2015. júl. 9. 19:57
 6/28 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Szerintem az a ciki ha valaki tízezreket költ ruhára miközben tizedannyiért is meg lehet venni.
2015. júl. 9. 20:37
 7/28 anonim ***** válasza:
68%
ma már nem turkálóban vásárolni ciki...
2015. júl. 9. 20:51
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van az a kör, ahol ciki. Én nem tartom cikinek, és kb. tojok rá, ha valaki cikinek tart amiatt, hogy ott vásárolok. Így legalább 5000 Ft-ból veszek 2 nadrágot és 3 felsőt minimum (tudom, vannak drágább turik is), olyat, ami tuti nem jön velem szembe az utcán.
2015. júl. 9. 21:13
 9/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki, de olyan ruhákat azért nem veszek, amik koszosak, lyukasak, rondák. Addig pedig, amíg szépek és ízlésesek a ruhák, nekem nem számít, hogy honnan valóak.
2015. júl. 10. 00:14
 10/28 anonim ***** válasza:
Nem ciki, sőt, ha magas férfiként olyan egyszerű lenne ruhát találni turkálóban, akkor minden nap járnék. Irigylem a lányokat, akik mesélik mennyi jó cuccot szereztek pár ezer Forintért. Én meg a legdrágább üzletekben sem találok könnyen rám passzoló darabokat...
2015. júl. 10. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!