Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki turiban...

Szerintetek ciki turiban vásárolni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 9. 19:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
11%

Nos én a kevesebb több elvén vagyok. Csak magasabb árfekvésű boltokban vásárolok, szinte csak designer cuccokat. Átlagban a ruháim 100 körül voltak. Nem halmozom a cuccokat, nem veszem meg a 129. felsőt, mikor egyáltalán nincs rá szükségem, inkább csak pár darabot veszek, de azt drágát.

Én nem tenném be a lábamat turkálóba már, viszont régebben voltam. Bár sosem vettem semmit, valahogy nem jött be ez a vásárlási stílus. Inkább kísérő voltam! (Mondjuk tegnap benéztem egy Zarába, de onnan is kifordultam, pont olyan most leárazáskor, mint egy turkáló. Minden össze van túrva, gyűrve, fogdosva. Kb koszosak a ruhák.)

Viszont egyáltalán nem tartom cikinek a turiban vásárlást. Barátnőm turkálómániás, és teljesen elvagyunk egymással. Ő sem piszkál ha 250ezres ruha van rajtam, és én sem őt, ha 500 forintosat vett fel.

Neki viszont kiborul minden a szekrényéből, csomó cucca van, ami úgy van bedobva, ahogy megvette. Van ami még szatyor van. :D Én ezt tartom pénzkidobásnak! De ez mindenkinek saját dolga, hogy miből mennyit vesz és mennyiért. :)

2015. júl. 10. 01:15
 12/28 anonim ***** válasza:
66%
Hm, ha Neked nem gond 250 ezres ruhákban járkálni, nem akarsz besegíteni nekem kerékpár vásárlásban? Versenyzek és túrázok Európa szerte, de tavaly összetörtem magammal együtt az erdőben és azóta gyűjteném a pénzt, hogy vehessek egy újat, de mindig el kell költenem pl. mosógép cserére, ház felújításra, a kutyám életének megmentésére, aki sajnos már odafent szaladgál boldogan.
2015. júl. 10. 01:25
 13/28 anonim ***** válasza:
79%
Mi a fene kerül 250 ezerbe egy ruhán???
2015. júl. 10. 09:18
 14/28 anonim ***** válasza:
35%

12-es, sok sikert a bringához! Tudod úgy van pénzem, hogy megdolgozom érte, és nem osztom szét másoknak. Bár hazudok, mert jótékonykodni szoktam elég gyakran, de olyanoknak akik valóban rászorulnak. Főleg fajtamentéseknek.

13-as, mivel feltetted ezt a kérdést, így bele se kezdek magyarázni. Felesleges!

A kérdésre válaszoltam, hogy szerintem nem ciki a turkáló! Ezt akartátok itt olvasni, nem? Mégis 0%-ban hasznos a válaszom! Viccesek itt gyakorin az emberek! :D

2015. júl. 10. 10:35
 15/28 anonim ***** válasza:
24%
14: pfff, de nagyra vagy magaddal.Nem értem mi ér 250 ezret egy ruhán, ugyanúgy anyag...
2015. júl. 10. 10:37
 16/28 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagyok nagyra magammal, akkor azt írtam volna, hogy gáz a turkáló.

De engem nem zavar, ha te ott vásárolsz, akkor téged miért háborít fel, ha én máshol?

Ha szembejönnél velem az utcán azt sem tudnád milyen ruha van rajtam, mivel nincs ráírva. Max akkor, ha ismered az adott márkák stílusjegyeit.

Neked ugyanolyan anyag, nekem nem. Ehhez csak egy címkét kell megnézni, de had ne menjek bele.

2015. júl. 10. 11:16
 17/28 anonim ***** válasza:
74%

Pont annyi eszem van, amennyi kellett ahhoz, hogy tanuljak, és most ilyen jól keressek! :D

Menj be egy designer üzletbe, fogj meg egy ruhát! Anyag. Nézd meg a szabást! Stílus. Nézd meg a varrást! Minőség! Ezek örök darabok, nem egy szezonos cuccok. És nem tömegcikk. 10 év múlva is ruha lesz, és tartja az értékét.

De miért is magyarázom ezt olyannak, aki csak sértegetni akar? Hozzáteszem hiába, annál többre tartom magam, hogy belemenjek ilyen személyeskedésbe.

2015. júl. 10. 11:34
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem. Nekem az összes színházba menős alkalmi ruhám onnan van, és amikor a barátnőim kérdezték, hogy ezt melyik üzletben vettem, és bevallottam, hogy turiban, nagyot néztek. Nekem sok ruhám van turkálóból, és egyiken sem látszik, szinte mindegyik márkás (általában H&M-es), csak egy-két évvel korábbi modellek, de ez nem baj, mert legalább nem úgy nézel ki, mint mindenki más. :)

Nem gáz, sőt, láttam már gazdagokat is ott vásárolni.

16/L

2015. júl. 10. 11:43
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
egyszeruen nem ertem az embereket itt...miert kell lepontozni egy valaszt, csak azert mert eppen mas az allaspontom a tobbiekhez kepest? a kerdes az volt, h szerintunk ciki-e turibol vasarolni..erre ketfele valasz lehetseges: igen vagy nem. a velemenyunkre volt kivancsi a kerdezo, tehat az igen is egy opcio, foleg ha meg meg is van indokolva. csak mert egyesek pl azt akarjak latni, h "nem ciki", nem kell piros kezet nyomni mindenkire, aki az ellenkezojet mondja. hulye birkacsorda, tisztelet a kivetelnek.
2015. júl. 10. 11:43
 20/28 anonim ***** válasza:
51%

Már ne haragudj, de mivel foglalkozol, hogy több százezret költesz ruhára?

Kicsit számolgassunk...

Veszel mondjuk egy hónapban 5 ruhát, most épp gagyikat, mert csak 300.000 lesz összesen.

2 pár cipő: 100.000

Kencék, egyebek: 30.000

Telefonszámla: 20.000

Tankolás: 100.000

Éttermek: 150.000

Szépségápolás, edzőtermek: 100.000

Bevásárlás: 100.000

Rezsi: 50.000

Egyéb kiadások: 50.000

Na most ezek összesen: kerek 1 milliót tesznek ki havonta. Most mondd el őszintén, mi az a munka amivel ennyi pénzt megkeresel és még marad is?

Vezérigazgató vagy valahol? Nem érnél rá ennyire ide írogatni a gyakorikérdésekre... Meg milyen vezérigazgató az aki itt evickél a kérdések között?

Jogász vagy? Szintén nem érsz rá.

Fogorvos? Nem érsz rá.

Atomfizikus? Nem érsz rá, nem itt vagy.

Luxusprosti? Na, ez már egy lehetséges opció. Megvolt a mai kuncsaft, tiéd a nap többi része, a borítékot már megkaptad.

Tudod a "megdolgoztam érte" a nagyszüleimtől hallva igaz. Mai napig, 90 évesen etetik a disznóikat, kapálják a kertüket, töltik fel a krumplit, kaszálják a füvet, stb. Egész életükben dolgoztak, szőlőt, gyümölcsöt, zöldséget termeltek, vitték hajnalban a piacra, utána mentek ki a földekre dolgozni a napszámosokkal. Mai napig, fájó háttal, sérvvel, törött térdkaláccsal nem tudod kivenni a kapát a kezükből, hogy segíts, mert akkor is ők csinálják meg. Tudod mit kapnak ezért? Papa 80 ezer, mama 22 ezer nyugdíjat. Tudod miért kap papa 80-at 20 helyett? Mert annak idején mama meggyőzte, hogy fizessenek többet a nyugdíjalapba. 90 év kemény, őszinte munka után keresnek ketten 100 ezer Ft-ot. Százat, érted?! És ők sosem csaptak be senkit a munkájukkal, sosem ártottak senkinek, közben felneveltek szeretettel 2 gyereket és 3 unokát. Mondd el légyszíves, milyen az a tisztességes munka, amivel megkeresel egyetlen vacak ruhára 250 ezer Forintot, mert még nem késő váltanom nekem sem a mérnöki pályáról, amivel legjobb esetben is kezdőként 200 ezernél többet nem fogok keresni... Nagyon kíváncsi vagyok!

2015. júl. 10. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!