Szerintetek ciki turiban vásárolni?
Nem vagyok prosti, a reklámiparban dolgozom vezetőként!
Mint írtam, ezek a drága ruhák örök darabok, tehát teljesen szükségtelen minden hónapban 5-öt venni belőle. Minden szezonban megveszem azt a párat, amit kinéztem a kollekciókból!
Havonta is szoktam ruhát venni persze, úgymond eldobhatós cuccokat. Mint pl holnap megyek a Balaton Soundra, így bementem a plázás boltokba, H&M, Zara, Sugarbird stb, vettem farmershortot, atlétát, meg pamutruhát.
A táskák, cipők szintén örök darabok!
Miért hiszed azt, hogy aki vezető beosztásban dolgozik, esetleg gazdag, az nem internetezik? Elég sok vezető beosztású embert ismerek, köztük a leggazdagabbakat is. Ugyanolyanok, mint bárki más, emberek, nem más "állatfaj"! :D
Én pl kifejezetten szeretem böngészni ezt az oldalt, sokszor olvasok hasznos dolgot is itt.
Ha minden hónapban annyi cuccot vennék, amit leírtál, vehetnék egy másik lakást, csak a ruháknak és a cipőknek! :D
Egyébként az is zavar, ha feleslegesen áll valami a szekrényemben, szóval amit nem hordok azt el szoktam ajándékozni. De kevés ilyen van, mivel igyekszem tudatosan vásárolni, és 6x meggondolni, hogy van-e szükségem még egy cipőre vagy táskára.
Most olvastam végig teljesen az írásodat. Annak mondjuk örülnék, ha a rezsim kijönne annyiból, amit írtál. Az autó nálam munkaeszköz, kb reális a 150 tankolás. Szépségápolásra nem költök annyit, amit feltételezel! Kondibérlet 10, szolibérlet szintén. Az 20. Kozmetikai termékeket sem kell havonta vennem, de átlagban számoljunk arra is, mondjuk havi 20. Fodrászhoz 2 havonta járok, hosszú hajam van, akkor elég igazítani, magamnak mosom, van jó hajszárítóm és formázóm, hajápolási termékeket professzionálisat használok, kb 4 havonta kiadás, 30-40 ezer ft, havonta mondjuk 10, ha elosztom. Műkörmöt utálom, magamnak lakkozom a saját kis körmömet, nem járok körmöshöz. Évente 2x veszek kb géllakkot, mondjuk alkalmanként 10ezer Ft-ért, mivel a natúr színeket szeretem, plusz piros és fekete.
Hmmm, mit is írtál még?
Két pár cipő 100. Nem. Egy pár cipő ennyi, vagy több (ha a sportcipőt és a tornacipőt nem számítom), viszont mivel minden alkalomra megvan a cipőm, és mint írtam, kb mindenem kombinálható mindennel, nem is értem miért vennék havonta 2 pár cipőt. Pontosabban, ha egy Adidast nem számolok, akkor tavaly decemberben vettem utoljára cipőt, egy magassarkút. Sarukat és szandikat - őszintén mondom - a tavalyit és a 2 éveset hordom. Mindegyik ikonikus darabja egy-egy márkának, tehát most is megvásárolható ugyanaz, 20 éve is volt, és 10 év múlva is lesz valószínűleg. Telefonszámlám 14000, korlátlan.
Azt hiszem mindent leírtam! Korrekt?
És a turkáló még mindig nem ciki, hogy a kérdésnél maradjunk, ha már az én kiadásaimat ilyen alaposan kiveséztük! :D
Emberek! Miért ennyire sznob mindenki? Csak a külsőségek, az a lényeg. Miért akartok többet mutatni annál amik valójában vagytok?(kinek nem inge, ne vegye magára de a mai generáció erre alapszik sajnos.) Megveszed a boltba 5000Forintért a mondjuk jó minőségű pólódat(mondjuk 5kért csak műszálas, szinte átlátszó szart lehet venni). 1 év után megunod. Tönkrement? Nem! Csak meguntad. Angliába sincs ez másképp, és pár cuki ember, ezt felajánlja azoknak, akiknek még tetszhet és szívesen hordaná. Szinte ajándék!
A másik. Bemész a H&M-be. Megveszel valamit. A fél városon vissza fog köszönni neked. Turiban megveszed, garantálom csak Neked lesz olyanod. Türelem kell hozzá, nagyon sok türelem, de egyediséget, minőséget tudsz szerezni, ha igazán türelmes vagy, méghozzá olcsón!
Kedves Kérdező, nyugodtan vásárolj ott, rengeteg jómódú, gazdag ismerősöm vásárol turiban, pedig megtehetné, hogy megvegye a Gucci vadiúj kollekcióját, de inkább egyedi szeretne lenni. Ha valaki nem túl sznob hozzá, és meg jön az esze, beleveti magát ebbe a világba és ezerszer jobb stílusa lesz, mint a sok divatmajomnak.
Szóval hajrá kedves Kérdező:)
Kedves reklámiparban dolgozó válaszoló! A tanácsodat kérném.
Te nem szoktad megunni a holmikat? Anyukám is mindig azt mondta, hogy inkább kevés, jobb minőségű cuccot vegyünk, ami jól kombinálható és elegáns. Én is szeretnék majd vezető beosztásban dolgozni (egyelőre még érettségi előtt vagyok). Elvárás ezekben az állásokban a visszafogott elegancia, vagy lehet valamennyire kreatívnak, színesnek lenni? Én a fekete magassarkú, komor színű kosztüm kombót valószínűleg hamar megunnám.
A kérdésre válaszolva én úgy látom, hogy inkább divat túrni most.
Kedves 27-es!
Egyáltalán nem kell komoran öltözni! :) Én nagyon szeretem a feketét, de csak akkor járok komoly kosztümben, ha muszáj!
Szeretem pl a bőr dolgokat, nadrág, kabát, ez lehet nagyon elegáns is! De farmert is ugyanúgy felveszek. Mivel vezető vagyok, így nincs is aki megszabja mit vegyek fel. :) Természetesen tudom, hogy hová mi illik, eszerint öltözködöm.
Persze, van amit megunok, meg van olyan ruha is, amit csak egyszer vehetek fel, mert "ciki" lenne mégegyszer ugyanabban megjelenni. Ezeket továbbadom, elajándékozom. De igyekszem úgy vásárolni, hogy tényleg "szerelembe esve". Ha valami első pillantásra musthave, azt megveszem. Ezek azok a darabok, amiket bármikor szívesen felveszek. Amin gondolkozom, hogy vajon kell-e, az már rossz... Abból lesznek a hamar megunt, szekrény aljában álló darabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!