Mit gondoltok egy húszas évei elején járó nőről, aki így öltözködik?
Gyöngy nyaklánc: [link]
Frizura:
Ruha:
Fehér garbó, fekete/bézs lakk magassarkú, fekete nadrág, vagy pedig egyberuha, ami térdig/a fölé ér kicsivel.
Smink: visszafogottan
Köröm: francia
170 körül lehet, és 50-55 kilóra tippelném
60%-os! Az már nem is nadrág amiben a pénisz körvonala látszik, azt harisnyának vagy leggingsnek hívják.
A FÉRFI super skinny farmer direkt úgy van készítve hogy nem nyom és nem látszik át semmi a cuccból!
Érdekes hogy ez a dolog mennyire zavaró egyeseknél, de had kérdezzem meg hogy a csajoknál a tevepata is ugyanennyire visszataszító?
Mert náluk aztán minden olyan szűk hogy még a vérkeringés is leáll...
"morális igazság"
Nem így írják az önámítást. A gyakorlat is mást mutat.
Gyakorlatnak nevezel egyetlen esetet :D Könnyedén rácáfolhatok. Köztudott hogy divatos a szemüveg, minél méretesebb kerettel. Ez egyesek szerint intellektualitást sugároz, és az én osztályomban is igen népszerű kiegészítő. Én nem hordom, évfolyamelső vagyok, és akik viselik mind hátul kullognak. (bár ez is csak példa hol nem minden a külső)
Mondhatsz bármit, de akkor sem férfias, engem taszít, és ne akarj a nőkkel példázodni, egész más idomok. A tevepata nem szép, úgyanakkor nem vezet egészségügyi bántalmakhoz, míg az hogy férfiatlan módon magadrahúzol egy ilyen darabot nagyon is.
24!
Akkor én is had kontrázzak!
A kislányok fogamzásgátló szedése sem arról híres hogy milyen egézséges mégis szedik az önző pasijuk miatt!
Köztudott, hogy hormonkészítmény amit igen fiatalon kezdenek szedni és biztos hallottad a minap hogy egy buta 20 éves lány trombózist kapott mellékhatás gyanánt.
Na erről ennyit!
Te lehet az ilyen farmert viselő pasiktól undorodsz Én meg ezektől a csajoktól! :
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
De valószínű téged is leszharnak a szűkfarmeros fiúk hogy neked terszik e vagy sem mert ugye mindenki azt vesz fel amit akar, úgy mint engem a bakancsos prolik.
Mennyire undok vagy már :D Ez nem elszólás, én sohasem tagadtam le a koromat, ellenben nagyon is szégyenletes dolog így lereagálni azt, egyértelmű... majd ha énis dolgozom... csak akkor tehetek kijelentéseket, addig nincs hozzá jogom.
Még több linkelt kérdés amit széttrollkodtál. 9%- nál már járna egy tíltás. Nem értem hogy jön a szűk farmer viseléséhez a fogamzásgátlás. (a tablettával én sem értek eggyet, de semmi köze a farmerhez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!