Mit gondoltok arról, ha egy csúnya ember elegánsan
öltözködik?
Költene inkább bőrgyógyászra és fogorvosra. :D
2016. szept. 4. 16:24
Egyetértek, inkább ruházzon be fogszabályzóra, azzal sok későbbi problémát is megelőz. A pattanásokat is lehet kezeltetni. Persze vannak bőrbetegségek, persze. De a fogak ápoltsága státusszimbólum (vagy szerencsés genetika) és van hatása arra, mennyire találok valakit vonzónak.
2016. szept. 4. 16:34
3/17 anonim válasza:
Férfi vagy nő?
172centihez 55kg, férfi esetében nagy véznaság lehet...
2016. szept. 4. 16:39
4/17 A kérdező kommentje:
Fogszabályzóra már elkezdtem gyűjteni, de addig kell valamiben járni. Nem méregdrága dolgokra kell gondolni... Közelbe van egy bolt ahol 1000-3000 között normális minőségű ingek is vannak, meg múltkor volt leárazva egy nadrág 1000Ft-ra, azt is megvettem és teljese mértékben megérte, mert nem valami gagyi. 17 éves vagyok és saját erőmből kell megteremtenem rá a pénzt.
5/17 A kérdező kommentje:
Igen, vézna férfi vagyok...
Igen, valószínűleg az fordulna meg nekem is a fejemben, hogy a ruhák helyett vehetne gyógyszert és járhatna fogorvoshoz. De én tudom magamról, hogy borzasztó előítéles vagyok. (igyekszem ezen javítani)
De ha valóban fordítasz pénzt és időt arra, hogy kezeld a fog és bőr problémáid, akkor csak türelemre van szükséged és előbb utóbb nem lesz azzal gondod, hogy hogyan nézel ki.
2016. szept. 4. 17:08
7/17 Bok Globule válasza:
A kérdező egyáltalán nem utalt arra, hogy a kérdéses illető nem kezeli a bőrproblémáit és a fogait, amúgy hogy jön ez összefüggésbe az elegáns öltözködéssel? Egyébként nagy észlény lehetsz, ha magadat vagy bárki mást csúnyának/szépnek titulálsz... Szerencsétlenek.
2016. szept. 4. 18:45
te nem férfi vagy, hanem egy hülyegyerek! és egy kisgyereknek nem vézna az 55 kiló, szerintem az agyaddal kéne valamit kezdeni
2016. szept. 4. 20:10
9/17 A kérdező kommentje:
6* Igen, nekem is megfordulna ez a fejembe.
7* Szerintem pont te lehetsz egy nagy észlény, ha nem bírod elismerni, hogy igenis léteznek csúnya emberek. Egyébként én magamon kívül senkire sem szoktam mondani, hogy csúnya... Az elegáns öltözethez meg úgy jön, hogy nem nagyon illik össze.
8* Nem értem mire ez a felindulás. Elmondanád mi a problémád?
18 éves korod / érettségi előtt intézd mindenképp a fogszabályzót, addig kedvezményes.
2016. szept. 5. 00:40
Kapcsolódó kérdések: