Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Mit gondoltok arról ha...

Fiúk! Mit gondoltok arról ha egy lány így öltözködik?

Figyelt kérdés
Szóval egy olyan lányra gondolok aki általában bő nadrágokat : momjeans, boyfriend-et hord. Rétegesen öltözködik .Flanel inget , bő polókat társítva ezekkel (akár bandás pólókat is). Általában egy pár kopott Converse-t hord a lábán. Minimális smink: szemceruza, spirál, néha szájfény. Ééés egy régi kisé kopott farmerdzsekit, ami szintén bő. Ez nektek már nem elég nőies? Mi a véleménytek erről?

2017. máj. 17. 22:59
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
0%
Egy csajon iszonyu jol áll az ing, pláne ha ilyen fehér unneplo féle :)
2017. máj. 17. 23:02
 2/34 anonim ***** válasza:
28%
Ez nem nőies öltözködés . Amire te most gondolsz és írtál az a sweg menösködő tucatlányok. Ülep gatya meg nike féleségek ez borzalmas meg a sapka meg a converse . Inkább a nőies az hogy szoknyákat hord van harisnyája , hosszú haja és magassarkú cipője vagy szandálja , nem sok smink van rajta és kardigánja van meg szép pulcsijai blúzjai és parfüm illata van. Meg érzékeny hangja van . Ez az én nő ideálom és ez nem tucat.
2017. máj. 18. 05:34
 3/34 A kérdező kommentje:
2- es.te nagyon mellé lőttél ezzel a "sweg menőzéssl"
2017. máj. 18. 06:02
 4/34 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nézhet ki jól is a dolog. Meg hát egy szép lány akár egy kukás zsákban is szép.

A bandás polókal viszont az a helyzet, hogy nagyon gáz tud lenni ha az illető nem is hallgatja a polóján lévő bandát. Tudom most sajnos kegyetlenül nagy divat lett a bandás poló. Minden üzletbe Iron Maiden Metallica Slayer meg Nirvana polót látni. Sajnos.

Úgyogy ezeket a polókat inkább csak akkor hord ha metálosnak/rockernek érzed magadat.

2017. máj. 18. 07:35
 5/34 anonim ***** válasza:
50%

Minél "nőietlenebb", annál jobban tetszik. :D

Hányok a sok randa, előnytelen lepedőtől, amit képesek magukra aggatni, mert az "divatos".

2017. máj. 18. 12:16
 6/34 anonim ***** válasza:
0%
Elvesztett egy fogadast, vagy spontan meleg...
2017. máj. 18. 14:38
 7/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És a bandás pólókkal kapcsolatosan, CSAK olyan bandák pólóit hordom akiket hallgatok is. Pont.
2017. máj. 18. 17:50
 8/34 A kérdező kommentje:
És legkevésbé sem a divat hatására.
2017. máj. 18. 17:52
 9/34 anonim ***** válasza:
80%
Tucat. De rettenetesen. És ez egy tény, ezt nem tudod, és nem is kell cáfolnod :D Végig nézek az iskolámban és csak ilyen lányokkal van tele.
2017. máj. 18. 20:37
 10/34 anonim ***** válasza:
93%

Határozottan bejön! :D Bírom, ha egy lány kicsit ilyen rockeresebb, lazább stílusú.

És nem tudom miről beszél az előttem lévő válaszoló, nekem ilyesmi öltözködésű lányok keltik fel a figyelmem, mégse nagyon szoktam látni soha sehol :/ Max csak nagy ritkán.

2017. máj. 18. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!