Fiúk! Mit gondoltok arról ha egy lány így öltözködik?
Szerintem nézhet ki jól is a dolog. Meg hát egy szép lány akár egy kukás zsákban is szép.
A bandás polókal viszont az a helyzet, hogy nagyon gáz tud lenni ha az illető nem is hallgatja a polóján lévő bandát. Tudom most sajnos kegyetlenül nagy divat lett a bandás poló. Minden üzletbe Iron Maiden Metallica Slayer meg Nirvana polót látni. Sajnos.
Úgyogy ezeket a polókat inkább csak akkor hord ha metálosnak/rockernek érzed magadat.
Minél "nőietlenebb", annál jobban tetszik. :D
Hányok a sok randa, előnytelen lepedőtől, amit képesek magukra aggatni, mert az "divatos".
Határozottan bejön! :D Bírom, ha egy lány kicsit ilyen rockeresebb, lazább stílusú.
És nem tudom miről beszél az előttem lévő válaszoló, nekem ilyesmi öltözködésű lányok keltik fel a figyelmem, mégse nagyon szoktam látni soha sehol :/ Max csak nagy ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!