Fiúk, lányok mi a véleményetek ha egy lány bőrnadrágot vesz fel, és kb így öltözködik? (KÉP)
2016. okt. 22. 18:39
1/9 The magic of banana válasza:
Az attól függ, hogy jól áll-e az adott személynek. Alapjában véve jól néz ki :)
19/L
2/9 anonim válasza:
A képen levő lánynak jól áll. Ha illik hozzád, akkor bejön. 40F
3/9 anonim válasza:
Nekem is tetszik, olyan fiúsan nőies, és tényleg sok függ attól, hogy mennyire passzol hozzá arca/haja/személyisége
6/9 anonim válasza:
Ez a linkelt kép nem tetszik, mert inkább riba.ncos, főleg a cipő miatt.
De ha valaki pl. motoros, akkor tetszik.
7/9 anonim válasza:
A lánytól függ, ahogy már más is írta. Ez nagyon jól tud kinézni a megfelelő személyen:)
24f
8/9 anonim válasza:
szerintem ez csak műbőr :D
-am nem jön be :/, semmi különlegeset nem találok ebben, abszolút neutrál...ha a csaj jól néz ki, akk okés, itt-ott vegyen fel ilyet megfelelő ruhákkal
25F
9/9 Sunshinedoll válasza:
Nem rossz, én személy szerint nem bőrdzsekivel venném fel, az én ízlésemnek ez már túl sok, de ha másnak így tetszik, viselje így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!