Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik a jobb?

Szerintetek melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy picit rockereseben öltözködni (nem vagyok divatrocker imádom a rock zenét). Szoknyához keresek bakancsot. Nem acélbetéteset azt meghagyom a metálosoknak ☺.

Ezeket néztem ki:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

Ez nagyon tetszik de nem biztos hogy anya engedi. 😦

Sajnos nem a saját pénzemből veszem még csak 13 vagyok (zsebpénzemet elköltötgem gitár hangolóra) és anya azt mondta ha jól áll valamelyik akkor választhatok.

Nektek melyik tetszik jobban?

2016. okt. 18. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
2.
2016. okt. 18. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a 2-es tetszik jobban.
2016. okt. 18. 15:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor a 2. Lesz köszönöm ☺
2016. okt. 18. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
A másodikaaaat:33
2016. okt. 18. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is a második
2016. okt. 18. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:

A 2.:)

Az első szerintem ronda, szoknyához egyáltalán nem megy. A 3. nem rossz, de számomra túl sok a csat rajta.

A 2-at viszont bármivel tudod kombinálni. Ha kicsit elegánsabban szeretnél megjelenni, akkor egy szűk farmer és ing is passzol hozzá, lezser fölsőkkel szintén jól mutat, ha pedig szoknyát szeretnél felvenni akkor egy leggings vagy vastag harisnya (legalábbis gondolom nem nyáron akarod felvenni hozzá:P)

Viszont arra figyelj, hogy mindig szűkített szárú nadrágot, cicanadrágot vegyél fel, mert csak akkor jól fog kinézni. Ha egyenes szárú nadrágot paszíroznál bele, hát elég ronda lenne a végeredmény.

2016. okt. 18. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is második.
2016. okt. 22. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!