Szerintetek undorító ha egy lányon nincs melltartó?
nekem kimondottan bejön... főleg ha kis formás cicikről van szó... ha formátlan, meg lógós valakinek, akkor azért utcára ne menjen ki úgy, hogy nincs a felsője alatt melltartó...
de otthon bőven belefér...
én kimondottan örülnék, ha pucér csajok mászkálnának a szobámban... úgyhogy tőlem bugyit se hordjanak a lányok...
Nem. Csupán irtó közönséges.
Egy finom hölgy nem így járkál.
Fiatal, a tomboló hormonok korában lehet, de nem finom látvány az sem. Mintha mindenkire rá akarna mászni azzal, hogy az arcukba tolja a mellét...akármilyen jó mell is, hülyén érezném magam, hogy a szomszéd szemét kibököm a csecsbimbóimmal...
Szerintem járjon, ahogy neki jólesik. A mellei az övék, nem az enyém.
Férfi szemnek kellemes a ringó keblek látványa, úgyhogy engem nem zavar, ha időnként nem hord. Sőt!
Inkább melltartó nélkül, mint megszürkült széjjelhordott kopott, kiálló drótos melltartóban. Ha már valaki az igénytelenséget emlegette :D
Egyéb szerintem kifejezetten csinos, ha valakin nincs melltartó. Olyan természetes és szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!