Fiúk! Mit gondoltok arról ha egy lány így öltözködik?
Szerintem a Kérdezőnek nem azzal van baja, hogy nem azt hallja, amit szeretett volna, hanem, hogy a válaszadók is olyan primitíven tudják kifejezni a negatív kritikát, hogy az már nekem is bicskanyitogató.
Tök normálisan feltett egy kérdést, erre jönnek a b*zió, homározó meg sértő, gúnyolódó kommentek, na meg ez alapján rögtön bekategorizálták őt ilyen meg olyan tucatembernek.
18,19!
Azt hiszem nektek nem osztottam lapot!
A kerdezo feltett egy kerdest Velem egyutt megadtuk ra a valaszt , ki pozitivat ki negativat En nem azt irtam amit ti szertnetek hallani ezert szanalmas Vagyok?
Szivjatok mar ki az orromat bhasszatok meg!!
Es ne essunk tulzasokba mert egyszer sem irtam , hogy ferfi szoknyaba meg platformba rohangaljon!!! Azert fhaszsagokat ne allitsal!
En azt irtam , hogy csupan ha elter a "megkovetelttol" egy ferfi oltozete mar akkor homarozzak es ebbol kifolyolag mivel egyenjogusag van akkor ha egy no ferfi vagy ferfias ruhakat visel , neki is kijar a homarozas!
Amit a kerdezo leirt abban ne masirozzon egy no mert igy a pasik oltoznek!
A super skinny farmer kifejezetten ferfi nadrag, nem is uniszex mint azok a darabok amit a nok neveznek csak annak hogy nyugodtan levegyek a ferfi reszleg polcairol es megis homaroznak erte!!
Na? Akkor hogy is van ez? No boyfriend nadragba ami olyan benyomast kelt mint ha ferfi gatyaba lenne, ferfi ferfi nadragba de szukbe , csak az a bokkeno , hogy a nonek Rajtam kivul senki nem irja meg a negativ velemenyt mert koztudott, hogy nokkel szemben oszintenek nem szabad lenni meg akkor sem ha igazunk van, ellenben egy ferfit mar lehet sertegetni!
világ életemben tróger voltam, nőként.
imádom a kérdező által felsorolt holmikat (kivéve az ingeket, na, azt rühellem)
és én is megkaptam ezeket már 10 évvel ezelőtt.
szomorú látni, hogy lóf-szt se haladtunk.... akik alázzák a kérdezőt, mert NEM TUCAT (és remélem hallgatja azokat a bandákat, akiknek a pólóját viseli, de gondolom igen), azok menjenek vissza a középkorba fűzőt hordani, jó?
kérdező, ne változz.
Igen a fuzo az szexi egy non!
Ilyen cuccba a kerdezovel egyutt max udvaribolondok lennetek a sok elegans no kozott, a mai korban meg a kek lagunaban megallnatok a helyeteket...
Nem osztottál lapot??? Hm??? Ez most vicc? Ki vagy te? Oda írok ahova akarok, ez egy ilyen oldal, sorry.
Amúgy reménytelen vagy, mert még mindig nem fogod fel a lényeget, hogy nem csak női meg férfi viselet van egyhangúan, de könnyebb ezzel takarózni.
És de, gyanús vagy, mert akinek férfi létére az a legnagyobb baja, hogy ő hogy nem öltözhet, bezzeg a nők...tőlük elirigyled a viseletet, na ott már gondok vannak.
Írjál már ki kérdést hogy kedves férfiak kiket zavar még hogy egy nő felvehet egy lezser nadrágot, de minket hülyének néznek nőiesebb stílusú cuccban? Csak ha majd 1000-ből 999 férfi azt válaszolja hogy lesz..om, meg hála az égnek hogy nem kell ezeket felvennem, akkor majd ne lepődj meg nagyon.
Jah és erőlködhetsz nagyon, de nekünk még mindig jó okunk van lezserebb cuccokat hordani, mint nektek nőieset. Tudod, ha valaki kirándul, túrázik, hegyekbe jár, sportol, vagy olyan helyre megy ahol viccesen nézne ki "báliruhában" akkor oda előkerül egy sportosabb cipő meg kényelmes nadrág...bármennyire is fáj ez a gyanús kis személyednek.
Neked mi mentséged lenne nőiesebb cuccokba bújni? Hol éri meg ez, vagy hol indokolt?
Sehol, de azért vergődsz hogy ez neked nem evidens...szerintem tarts önvizsgálatot hogy ismétlem FÉRFI/FIÚ létedre ezek a legnagyobb gondjaid hogy konkrétan teleokádod az ilyen topikokat már NAGYON NAGYON RÉGEN.
Elöző válaszoló!
Nagyon igazad van!
Én már több kérdésnél is belefutottam ebbe a "nagyon inteligens" hol 30% os hol pedig 40% os válaszolóba, ugyanis kedves barátunk 2 profilról vagy mi a szent sz@rról is válaszolgat. Osztja az észt, fröcsög és vergődik. Borzasztó frusztrált, folyamatosan nekitámad mindenkinek, egy teljesen más témánál is képes előhozakodni a baromságaival.
Kár, hogy nem lehet erről az oldalról kitíltani mert gusztustalan amit művel, és olyan stílust enged meg magának amit egy normális ember nem tenne.
Nőgyülölő. Ge*itelepnek nevez másokat. A nőket pics@knak és fa*ztarisznyának hívja.
Szánalmas és undorító
Egy egomán gyökér!
Igen én is tapasztaltam már nem egyszer. És valóban gyanus ha valakinek férfi létére a legnagyobb frusztrációját a nők öltözete okozza.
Amit meg írsz, hogy hogyan minősíti a nőket. Na igen. Ha nőiesen öltözködik akkor hülye magamutogatós p.cssa, ha lazább stílusban akkor meg meleg. Akkor most mi van?
Röviden és tömören, ez egy frusztrált látens homo, aki féltékeny a nőkre. Más magyarázat nincs egy ilyen viselkedésre. Reméljük dilidokija azért van....még a végén kárt tesz valakiben.
Hát te teljesen hülye vagy. Szerinted ki nem sz.ja le hogy te mit veszel a nadrág alá mert fázol?? Senkit nem izgat elhiheted, mert magánügy és tök jogos hogy ha fázik valaki aláöltözik.
Na az hogy női szabású felsőt viselsz az már irtó ciki mert nem neked lett kitalálva és bénán mutat. Az hogy ez miatt én a szemedben valami hülye r.banc vagyok nem érdekel jogom van a véleményemhez. Én sem veszek fel férfi ruhát mint pl nyakkendő. Az amit felveszek ezredjére írom le SPORTOS RUHA!!!!!!!!
Képzeld van nagyon meleg puha kényelmes pulcsim aminek a szabása nem szexi nőies és kapaszkodj meg A NŐI OSZTÁLYON VETTEM, Na erre mit lépsz??? azt hiszed minden ami nem miniruha meg villantós extra vékony ruhácska az mind a tiétek??? Hát nagyon tévedsz, és annyira ostoba vagy hogy szimplán nem vagy tisztában 3 fogalommal: női ruha, férfi ruha, unIszex ruha.....de nem is leszel mert az IQ-d valahol a béka segge alatt van. Mi sem biZonyítja jobban mint az alábbi mondatod:
"Akiben viszont szivesen kart tennek az ilyen tipusu buta lanyok mint te es fajtarsaid..."
Én az emberi fajhoz tartozom drága, pont mint te (sajnos) tehát ezen az alapon ha az Én fajtámban tennél kárt nyugodtan kezdheted magaddal, pl ugorj a Dunába vagy húzd fel magad egy fára ekkor ésszel. üdvözlöm a biosz tanárod, ha ennyit nem tudott abba a szokatlanul hülye fejedbe beleverni.
Alap műveltség nuku de buzulni a női részlegen az nagyon megy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!