Fiúk! Szeretitek, ha egy lány úgy öltözködik, mint a többi lány?
Miért érdekel mindenkit hogy a többi ember hogy öltözik?
Engem sose érdekelt.
Mivel az átlag egy bizonyos árkategóriában kénytelen vásárolni és ez a szint le van korlátozva egy két tucat boltra (a boltokban pedig ugyanaz a néhány fazon van csak a címke mas) igy elkerülhetetlen a sok hasonló szett.
Én pl nem fogok azért turkaloba járni hogy egyedi legyek.
A méregdrága cuccokat meg nem engedhetem meg magamnak. Marad a H&M és társai. Én személy szerint szeretem amúgy is.
Engem is csak azért érdekel, mert megkérdezték. Vagy amikor olvasom, hogy fesztiválokon minden csaj egyforma, akkor az kissé kiábrándít.
De azért vannak kivételek, amik megtörik az egyformaságot, ahhoz nem kell drága ruhákat venni.
Szerintem meg nem a ruhadaraboktól függ az egyediség, hanem az ember ízlésétől és attól, hogy tudja őket összekombinálni. Láttam már méregdrága cuccban olyan csajt, hogy kínai piacról össze tudtam volna szedni egy hasonló szettet :D, de olyat is, aki H&M-es meg Mangós cuccokból úgy öltözködött, mint senki más.
Mondjuk én lány vagyok, de sztem tényleg siralmas, hogy végigmegyek az utcán, és minden csaj ugyanúgy öltözik... ezt nem arra értem, hogy ugyanazokba a cuccokba, mert nem, hanem hogy stílusban. Hogy mindenkin ott van egy böhöm AirMax vagy utánzat cipő, egy leggings/farmer, egy croptop meg az épp aktuálisan menő táskafazon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!