Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Mit gondoltok arról ha...

Fiúk! Mit gondoltok arról ha egy lány így öltözködik?

Figyelt kérdés
Szóval egy olyan lányra gondolok aki általában bő nadrágokat : momjeans, boyfriend-et hord. Rétegesen öltözködik .Flanel inget , bő polókat társítva ezekkel (akár bandás pólókat is). Általában egy pár kopott Converse-t hord a lábán. Minimális smink: szemceruza, spirál, néha szájfény. Ééés egy régi kisé kopott farmerdzsekit, ami szintén bő. Ez nektek már nem elég nőies? Mi a véleménytek erről?

2017. máj. 17. 22:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

30-as!

Ha nem nekem lett kitalalva a noi felso mert hulyen allna akkor a linkjeim kozott vajon miert nem terited a kislanyokad ezzel a dumaval????

Rajtuk nem ciki????

Ezeknel a linkeknel miert nem okoskodsz a ferfi, noi, meg az uniszex fhaszsagoddal?? B+!

Elaruljam! A kettosmerce miatt!

Amugy elmehetsz Te is a retkes pitcsaba az osszes fajtarsaddal...

2017. máj. 25. 11:38
 32/34 anonim ***** válasza:
91%

Ezek még mindig a lányok kb 1%-a de ne zavarjon. Nem ők az általános jelenség, mert hát ha bemegyek egy női részlegre ott nők vannak ha meg férfi részlegre mész be ott meg férfiak. Ez tény, figyeld meg.

És bennük nem látok semmi frusztrációt, mert nem ők küldenek el az anyukámba meg mocskos rbancoznak le meg hogy menjek a p.csba :))) csak úgy ennyike. Ha leírod nekik hogy fura ne áll jól, nem ők írnak vissza alpári stílusban hanem te.

És még mindig a szó amit keresel az talán a fajta nem a faj, nem erőlködöm alap műveltség egy hatalmas nulla :)

Sebaj csak vergődj tovább ezen az oldalon hogy brühűűűűhűűűű nem vehetek fel női szabású blúzokat a sok mocskos nőőőő menjetek a fenébe ajjjajjj :D :D

Nagy életed lehet, de komolyan, orvos látott már?

2017. máj. 25. 11:48
 33/34 A kérdező kommentje:
32-es, baromira unom már ,hogy sokadikra is de osztod itt az észt. Nyugodj már le a ... is.Én értem oké lehomározol engem és a ""fajunk"" is de k*rvára leszarom a véleményed mert okés ,hogy elmondod egyszer ,hogy szerinted ez homáros és pont. De neeeem, mert minden kommentbe porig kell alázni ,lehomározni, ebbe s abba küldeni a másikat. Pontosan mert így a legjobb, így helyes. Mellesleg ha már a belinkelt lányokat lehomározod kérlek emgem is honározz le mégegyszer mert nekem is vannak férfi bandás polóim mert nőiben nem találtam. Leljen megnyugvást ebben a kis lelked ,hogy másokat megalázhass. Ha ez neked tetszik ,hát jó csak nyugodtan ((:
2017. máj. 25. 18:50
 34/34 A kérdező kommentje:
-Aki most olvassa , kitörültek néhány hozzászólást-
2017. máj. 26. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!