Fiúk! Mit gondoltok arról ha egy lány így öltözködik?
Figyelt kérdés
Szóval egy olyan lányra gondolok aki általában bő nadrágokat : momjeans, boyfriend-et hord. Rétegesen öltözködik .Flanel inget , bő polókat társítva ezekkel (akár bandás pólókat is). Általában egy pár kopott Converse-t hord a lábán. Minimális smink: szemceruza, spirál, néha szájfény. Ééés egy régi kisé kopott farmerdzsekit, ami szintén bő. Ez nektek már nem elég nőies? Mi a véleménytek erről?2017. máj. 17. 22:59
11/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod #10-es. 9-es , nem tudom te hol élsz de nálunkfele mindenféle chokert, bomber jacket, adidas superstart és ilyen fűzős nyakú polókat hordó lányokat nevezünk tucatnak..Lehet nálarok másképp van, de én még nem találkoztam "olyan tuccatta" mint én.
2017. máj. 19. 06:29
12/34 anonim válasza:
10! Meg szerencse hogy ritkan latunk ilyet...
13/34 anonim válasza:
TUMBLR!!!! ALTER!!! ARTHOE!! EGYEDI!!!!4444
14/34 A kérdező kommentje:
13, kezdjük azzal ,hogy szerintem a világ eggyik legnagyobb baromsága a tumblr, most nem akarok senkit megsérteni aki szereti de ,minek sajnáltatni magamat ,hogy milyen nehéz az élet sok a csalódás stb.. ALTER? Igen nagyon azeretem az alternatív rock-ot ,ennyi. És nem tartom magam egyedunek kicsit sem. Nem azt kérdeztem meg divat-e így öltözködni.. Nagyon nem érdekel milyen divatot diktál a tumblr vagy a világ. Egyszerűen nem vagyok megelégedva a testemmel ebből kifolyólag, öltözök rétegesen bő ruhákba. És ezen nem fog valtoztatni se a tumblr se mások vélemémye. Pont. Csak érdekelt ,hogy ez már nagyon fiúsnak számít-e. Ennyii...
2017. máj. 20. 07:17
15/34 anonim válasza:
Nem fiusnak hanem homarosnak mondanam!
Nem kell sarkitani a tenyt , fiuknal sincs olyan , hogy lanyos az oltozete hanem rokton lehomarozzak! Nalad is ez a helyzet.
16/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, szóval szerinted meleges ha valaki így öltözködik?
2017. máj. 20. 22:44
17/34 anonim válasza:
Igen igy gondolom!
Ha egy fiu passzos ruhakat visel ra is ezt szoktak irni,akkor gondoltam ha egy no meg bo cuccokat hord akkor neki is kijar ez a jelzo mert tulajdonkeppen ez pont az ellentetje.
18/34 anonim válasza:
Utolsó nem unod még, ezt a nőgyűlölő dumát a divatba bujtva?? Annyira szánalmas vagy hogy az már nem igaz. Fogd már fel, ha van mivel:
Van nőies, férfias, meg sportos viselet, ez utóbbi uniszex.
De nem tudom mit erőlködök, agyad nincs amivel felfogd.
19/34 anonim válasza:
Ja és kérdező: Nem nem meleges csak szimplán laza sportos viselet. Ne törődj a sok látens homárral aki nem tudja feldolgozni, hogy nem vonulhat fel férfi létére p.csa szoknyába meg 20 centis platformba az utcán :D Ezért be kell szólni minden lánynak, aki nem vágja magát puccba hanem kényelmes hétköznapi uniszex viseletet hord. Van ez így ;)
20/34 anonim válasza:
Mégis mi a büdös f..znak kérdezel ilyet, ha mindenkit leugatsz? Rettenetesen ellenszenves vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!