Lányok! Mennyire jó ha egy pasi így öltözködik? Vonzó? Menő? Magyarországon öltöznék így. Érdekelne, hogy mit gondoltok
2015. szept. 30. 18:26
1/12 A kérdező kommentje:
Tehát, ha menőn öltözködik.
2015. szept. 30. 18:28
2/12 anonim válasza:
Számomra borzalmas. Persze ne vedd magadra, meg semmi egyéb, de engem kimondottan taszít ez a stílus. 24N
3/12 A kérdező kommentje:
Ez a fehér style :D
2015. szept. 30. 18:34
6/12 anonim válasza:
Az első kép sztem teljesen rendben lenne a fukszok nélkül. A második kép neeeee... mint a kényszerzubbony vagy egy hatalmas pelenka. Nagyon proli.
9/12 Hulye.vagy válasza:
Szemely szerint, eloszor nekem tetszett ez a stilu. Aztan elterjedt Magyarorszagon, es mar minden 2. 12 eves ilyet hord. Ez a stilus nagyon atment tucaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!