Most csináltak egy filmet az egyik kedvenc vine videósommal. (Cameron Dallas) A kérdésem az hogy az Expelled című filmnek lesz itt Magyarországon premiere vagy valami? Engem nagyon érdekelne a film.
Figyelt kérdés
(ELŐRE IS KÖSZÖNÖM)2015. jan. 22. 21:55
1/5 anonim válasza:
Biztosan NEM lesz. Nem nagyon ismerik Cameron-t (se a barátait) Magyarországon. Töltsd le angolul szerintem jobban lehet élvezni mint magyarul. Én már láttam kb 1000x
2/5 anonim válasza:
Engem is érdekelne magyarul,remélem,hogy azért majd magyarul is megjelenik .
3/5 anonim válasza:
Áhh nem hinném. Ha nem ismert Magyarországon, akkor nem fogják szinkronizálni. Bár nekem nekem mind 1 milyen nyelven van mert angolul is értettem
4/5 anonim válasza:
Angolul sokkal jobban lehet élvezni a filmet.
5/5 csenge2003 válasza:
Be tudja valaki linkelni a filmet? Angolul tökéletes. Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!