Magyarországon miért furcsa, ha egy pasi kimutatja az érzéseit és a tenyerén hordozza azt, akit szeret?
Figyelt kérdés
Nekem valahogy nagyon nem jön be a tipikus európai gondolkodásmód, hogy nem mutatjuk ki az érzéseinket, ész nélkül rágörcsölünk mindenre, és ennek alárendeljük az életünket és minden kis hülyeségből vitát, balhét csinálunk...
Én szeretem élvezni az életet, kimutatni az érzéseimet, és akit szeretek ahhoz nagyon ragaszkodok, és a tenyeremen hordozom! Valamint nagyon fontos a romantika is számomra.
Lányok, ez miért olyan furcsa? Megkaptam már, hogy felelőtlen vagyok, álomvilágban élek, stb.
2014. aug. 11. 16:21
1/6 anonim válasza:
Nem fura ha kimutatod az érzéseidet, csak akkor gáz ha olyannak mutatod ki aki nem kér belőled, mert akkor őt is kellemetlen helyzetbe hozod!
2/6 anonim válasza:
Én is, amikor mondom egy lánynak, hogy tisztelem a lányokat, úgy néznek rám, mint egy ufonautára...
3/6 anonim válasza:
nah ez egy jó kérdés.. kíváncsi vagyok én is a válaszokra.. Szerintem egyébként azért,mert a legtöbb ember már sokat csalódott,és fél az újabb kudarctól,és nem akar mélyen belemenni dolgokba
4/6 anonim válasza:
szerintm ez a normális. én is mindig ilyen voltam, és leszek is. :)
20/f
5/6 anonim válasza:
Ez a legkisebb problémából elefánt,ez engem is idegesít:D
6/6 anonim válasza:
Nem furcsa. Jobb, mintha a háta mögött tudja meg az illető. Aki ilyen bátor, azt értékelik. Viszont ha valaki nem kér belőled, akkor érthető a reakciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!