Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A "szende jókislányoknak"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "szende jókislányoknak" hogy lesz pasijuk, ha 18 évesen elhúzzak magukat, ha bármit akarsz velük?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem ilyen lányokkal, és meg akartam ölelni őket, és elhúzták magukat(pedig nwm voltam büdös... Fürödni is szoktam becs szó!) , meg "jajj, hát én nem tudom... izéé" mikor kérdeztem tőlük hogy eljönnek e velem kajálni.

Most hogy lesz pasijuk, ha ebédelni nem mernek eljonni velem a helyi plázába? Nem elrabolni akartam őket... (tényleg!)

Bezzeg a bele való Lányok, ők hívtak engem... Ejjj de jó is az!

Az ilyen lányoknak, akik 19 évesen jatszák a kis szende kislányt, hogy lesz barátjuk?

2014. jún. 23. 16:46
 1/6 DanteSparda ***** válasza:
0%
úgy lesz pasijuk hogy majd egyrámenős pasi felszedi őket és nem megkérdezi hogy eljönnél e velem kajálni hanem ráparancsol hogy igen is randizol velem
2014. jún. 23. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
A szende lányok értelmes férfiakkal jönnek össze, akik tudnak helyesen írni.
2014. jún. 23. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Én szende lánynak tartom magam és eddig egy férfi volt aki képes lettem volna elmenni randizni, de ő már foglalt volt.

Nálam az a lényeg hogy legyen a férfinak egy kisugárzása. Ha nem megyek el valakivel az azért lehet mert nem vonzódom hozzá úgy, nem látom benne a férfit.

2014. jún. 23. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyire én is szendének tartom magam, de hidd el a szende kis lányokban is mélyen belül van egy kis kacér nő személy, csak még nem jött a felszínre. Amúgy meg igen, egyetértek a másodikkal, értelmes srácokkal jönnek össze. És igen, kell, hogy lássak benne valamit, minek menjek el olyannal, akivel tudom, hogy egy randinál úgy se lesz több, és persze ezek nyomulnak a béna szövegeikkel, amikben nem látom azt az intelligenciát, ami engem vonz.
2014. jún. 23. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Én szintén "szende jókislány" vagyok, aki sajnos nem MER elmenni. Jelenleg egy olyan pasi lenne, akivel bárhová és bármikor elmennék, akiért "vállalnám" azt a nagy stresszt előtte, de ő sajna foglalt, úgyhogy lehetetlen.

Különben meg én is intelligens, normális pasikat keresek, olyannal tudnék csak elmenni, akihez tényleg vonzódom és azt érzem, hogy igen, ebből lehet is valami!

2014. jún. 23. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak azzal megyek el bárhova is, akiben látok valamit, ami megfog, tehát nem arról lehet itt szó, hogy senkivel nem mennek el, hanem arról, hogy pont nem tetszettél nekik.
2014. jún. 24. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!