Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "szende jókislányoknak" hogy lesz pasijuk, ha 18 évesen elhúzzak magukat, ha bármit akarsz velük?
Ismerkedtem ilyen lányokkal, és meg akartam ölelni őket, és elhúzták magukat(pedig nwm voltam büdös... Fürödni is szoktam becs szó!) , meg "jajj, hát én nem tudom... izéé" mikor kérdeztem tőlük hogy eljönnek e velem kajálni.
Most hogy lesz pasijuk, ha ebédelni nem mernek eljonni velem a helyi plázába? Nem elrabolni akartam őket... (tényleg!)
Bezzeg a bele való Lányok, ők hívtak engem... Ejjj de jó is az!
Az ilyen lányoknak, akik 19 évesen jatszák a kis szende kislányt, hogy lesz barátjuk?
Én szende lánynak tartom magam és eddig egy férfi volt aki képes lettem volna elmenni randizni, de ő már foglalt volt.
Nálam az a lényeg hogy legyen a férfinak egy kisugárzása. Ha nem megyek el valakivel az azért lehet mert nem vonzódom hozzá úgy, nem látom benne a férfit.
Én szintén "szende jókislány" vagyok, aki sajnos nem MER elmenni. Jelenleg egy olyan pasi lenne, akivel bárhová és bármikor elmennék, akiért "vállalnám" azt a nagy stresszt előtte, de ő sajna foglalt, úgyhogy lehetetlen.
Különben meg én is intelligens, normális pasikat keresek, olyannal tudnék csak elmenni, akihez tényleg vonzódom és azt érzem, hogy igen, ebből lehet is valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!