Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki mindig (még otthon is) ilyen cipőt visel?

2017. júl. 10. 17:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Amugy en egy szoval sem emlitettem a bakancsot, nekem olyanom nincs is, mivel egy noies no vagyok izlese stilussal. Szep cipoim vannak!!
2017. júl. 11. 15:09
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

Hát kislány látom neked bejött az élet!

Kész szuperman párod van Neked istennő alkatod, ehhez már nagassarkú tényleg nem való, azt csak a ragyák viselik akiken csak ez dob annyit hogy max. Hátúlról fütyüljenek nekik.

VAGY más nő azért veszi fel mert egy fogadásra, szinházba, estélyre az illik és veled szemben ezzel tisztában van és egy cipőt nem szexuális kellékként visel csupán a hálószoba küszöbéig..

2017. júl. 11. 15:45
 23/35 anonim ***** válasza:
90%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__8..

Halász Renáta2 egy csöppet leszbi és több ilyen jellegű kérdésnél is válaszolt, valamint a cipőkről szóló kérdésekre. Tipikus kis tizenéves nyikhaj, aki még bizonytalan a nemi identitásában, vagy kamus és férfi, akinek cipőfétise van és a leszbikre gerjed. Senki nem veszi komolyan 15% feletti válszai nincsenek. Úgyhogy ne etessétek tovább, mert ezt élvezi.

2017. júl. 11. 16:59
 24/35 anonim ***** válasza:
93%

Pedig minden acélbetétes bakancsos kérdésnél ott ágaskodik, hogy szerinte olyat csak a Pride-on hordanak.

Nagy troll/hülye, az biztos.

2017. júl. 11. 17:02
 25/35 anonim ***** válasza:

21-es

Szép cipóid vannak? :)

2017. júl. 11. 18:13
 26/35 anonim ***** válasza:
91%
Amugy baratnom meselte hogy (o modell) hogy elment tusarkuba bulizni, es ivott egy ket poharral.. egyszercsak megbotlott, a foldon talalta magat.. a terde hatalmasra duzzadt, es kb fel ev volt amire rendbejott.. Azota edzo cipoben jar.. Csak azert hogy az utcanlevo ismeretlenek csorgassak a cipomre a nyalukat szerintem nem eri meg a 18 cm cipo.. En kevesebbel is beerem, mert az egeszsegem tobbet er. Amugy meg szerinte a pasik a cipore izgulnak? Erdekes a felfogasod.. akkor cipo nelkul mar nem is jossz be nekik? szar lehet neked :-D
2017. júl. 11. 19:20
 27/35 anonim ***** válasza:
engem pl az alakom es az arcom plusz az oltozkodesem es a hajam miatt szoktak megnezni. Gaz hogy teged meg a tusarukud miatt :D Legy boldog puszi
2017. júl. 11. 19:21
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

23! Ha Én leszbi Vagyok akkor megkérdezhetem te mit kerestél a hybrid kategóriába...? :))

Mert máskülönben nem akadtál volna a kérdésemre , igaz? :)

Neked csak azért több a pontod mert azt írod amit hallani szeretnének Én viszont őszinte Vagyok . Kinek is kéne hinni...?

24! Mert szerinted egy nő biztos jól mutat acélbetétesbe! Az minden csak nem nő! Beteg vagy homár .

26! Minek iszik aki nem bírja..?

Végülis ne legyél csinos nő az ilyeneknek tényleg elég egy sportcipő mert akkor aztán leihazja magát a sárgaföldig.

És nem a férfiak csorgatják a nyálukat rá hanem magát hányja le a piától. :))

27! Ki monda , hogy egy nőt csak a tűsarkú miatt néznek meg?

Amit leírtál az oké csak még ezen nagyot dob a tűsarkú.

De ha neked elég az átlag alatti pasi felhozatal akkor bátran bújjál bakancsba.

2017. júl. 12. 09:21
 29/35 anonim ***** válasza:
90%

Hagyjátok, ne etessétek a trollt.

Ez a "Renáta" ugyanaz, mint az a 30%-os hapsi, aki szerint a nő csak magassarkúban nő, mindenki más leszbi és farmert csak a férfiak hordanak.

2017. júl. 12. 11:08
 30/35 anonim ***** válasza:
Én a hybrid kategóriában? Még a nevem sincs kint te szerencsétlen, honnan tudnád, hogy ki vagyok, plusz kb. 5 napos a regisztrációm.
2017. júl. 12. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!