Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki mindig (még otthon is) ilyen cipőt visel?

2017. júl. 10. 17:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%
Mese, hogy valaki otthon is magassarkuban jarkal :)) en is imadom a magassarkukat, es amint tehetem (szinte minden nap) viselem is oket, de otthon garantaltan nem, es aki azt allitja, hogy otthon magassarkuba meg full smink,miniruhaban jarkal, az mese habbal es ideje lenne leszokjon a szappanoperakrol!
2017. júl. 10. 22:05
 12/35 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is vannak magassarkuim, de mar amiota 30 felett vagyok jobban erdekel hogy kennelmesebben egeszsegesebb cipokbe jarjak. Meg is tiltottam magamnak a 8 cm nel magasabb cipoket a hazon kivul. Annyira nevetseges amikor egy no ilyen tusarkuba botorkal az utcakon :D alig tud jarni benne
2017. júl. 10. 23:10
 13/35 anonim ***** válasza:
Gondolom, csak körmöt reszelget egész nap. A házimunkát meg megcsinálja a bejárónő helyette...
2017. júl. 11. 07:22
 14/35 anonim ***** válasza:
1%

Azt gondolom, hogy végre egy nőies nő és nem egy mekeg igénytelen trampli!

Kérdező! Mindjárt linkelek neked két linket ahol férfi acélbetés bakancsot szeretne a két kérdező , figyeld a kommenteket, rajtam kívül szinte mindennki dicsérte az ötletét , de ha egy nő elegánsan szeret öltözködni és nem a Pridén felvonulni azt máris lehurrogják!

Mennyi itt a selejtes atya világ! Na de a linkek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Amikor még olvastam az első sorokat gondoltam egy katona fiú vagy munkavédelemre szeretné valaki, de aztán mikor kiderült, hogy lány és csak hobbiból ! Azt hittem eldobom az agyam...

2017. júl. 11. 12:33
 15/35 anonim ***** válasza:
94%

Drága renáta. Őszintén kívánom neked, hogy minden percet kihasználhass a 20cm-es magassarkúdban, hogy tönkretedd a lábad.

Mit akarsz a 10%os válaszaiddal? Senki sem ért veled egyet.

Én sem megyek melegfelvonulásra, és nem vagyok meleg, de nem kezdek el homofóbként viselkedni minden kérdés alatt.

Ha nem tetszik valami, a kérdésre pedig nen tudsz válaszolni rendesen, akkor nem kell minden acélbetétes bakancsos kérdést tűkön ülve keresni, hogy végre jól beszólhass valakinek.

2017. júl. 11. 12:39
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
Attól hogy itt izlésficamnal rendelkező "nők" vannak az nem azt jelenti, hogy Nekem nincs igazam! Rossz helyen vagyok az igaz mert az igényteleneknek minden megfelelő ami férfi viselet, de ha megnézed Rajtam kívül senkinek nem tetszik a kérdező ötlete vagy legalábbis aljas módon azt írják mint a többség csak hogy a féltett százalékuk nehogy lejebb kerüljön. Én legalább őszinte vagyok és vállalom a 10%-ot !
2017. júl. 11. 13:03
 17/35 anonim ***** válasza:
93%
Te milyen izlesficamrol beszelsz te szerencsetlen? nekunk is vannak tusarkuink hidd el. Egyszeruen egeszsegtelen folyton ilyen magas cipokben jarni es kesz. Majd 5 ev mulva te is rajossz.. Vannak izleses 5- 8 cm- es sarku cipok is. vagy annyira ronda vagy hogy ilyen cipore van szukseged ahhoz hogy kinezz valahogy? Kacsaszad is van? En termeszetesen is vonzo vagyok a ferfiak szamara, nincs tul feltuno dolgokra szuksegem ahhoz hogy mindeki megnezzen az utcan.. ettol pedig no az onbizalmam :-) puszi
2017. júl. 11. 14:10
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem csak magassarkúban néz ki jól egy nő de azért bakancsban sem!!

Jó vannak neked is magassarkúid elhiszem csak nem a szekrénybe kéne tartani!

Nem 12 és attól magassabbakra gondolok nyilván de kissebbe lehet sűrűbben is közlekedni.

Lehet pár pasi megnéz de valószínű azok akiknek már nagyon tele van a vonata és oly mindegy kibe ürítene..

2017. júl. 11. 14:57
 19/35 anonim ***** válasza:
93%

Én kb csak annyit gondolok, hogy: "Ugyan mennyi idő alatt képes széttenni a lábát?"

A magasan repedt sarka pont nem érdekel! :D

2017. júl. 11. 15:01
 20/35 anonim ***** válasza:
65%
Foggalmad sincs hogyan nezek ki ugyhogy ilyeneket inkabb ne irj :-) Nagyon jo pasik neznek meg! Tudnek meselni hanyan szolitanak le es a munkahelyemen sem hagynak beken a jobbnal jobb a pasik persze van egy parom aki pedig egy alomferfi. Egyaltalan nincs szuksegem ilyen nyaktoros cipokre itthon mosogatashoz hogy no legyek. Szerintem te es a kerdezo mindketten cipofetises pasik vagytok... Otthon a szerelmemnek szoktam szexi cipoket ruhakat felvenni, de ha elmegyek otthonrol nem veszek fel ilyen cipot, ettol fuggetlenul csinosan oltozom, es mindenre odafigyelek. Te ennyire izgulsz erre a cipore? hulye szexista vagy ennyi.. ez fotozashoz jo max. Te nem lehetsz no es a kerdezo sem mert a nok mind tudjak hogy egy ilyen cipoben nem lehet jarni es nagyon megfajdul az ember laba dereka . Ti mindketten pasik vagytok ennyi. Ennyit pedig ti nekem nem ertek!!
2017. júl. 11. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!