Nektek nem szól a párotok, ha nagyon fenékvillantós nadrágot vesztek fel, így nyáron?
Figyelt kérdés
Tehát az igazán rövid forrónacira gondolok.
És akik esetleg nem hordanak ilyet, ti mit gondoltok, mások miért ilyet, ennél rövidebbet vesznek fel?
2017. júl. 5. 17:51
31/37 A kérdező kommentje:
A kérdésem alatt természetesen nem a picit alul kivillanó fenékre gondolok, mert amúgy is van sok mini nadrág, volt, hogy én sem találtam el, és picit rövid lett, én a konkrétan fél segget nem takaró nadrágokra gondoltam, amit ahogy az utolsó ír, szerintem sem szalonképes
2017. júl. 10. 15:56
32/37 anonim válasza:
A "picit" alul kivillanó fenék is gyalázatos városban, tmközlekedésen, hivatalos helyeken, csupán otthon esetleg strandon állja meg a helyét de semmiképp sem a közterületen.
33/37 A kérdező kommentje:
Azon annyira még én el sem botránkozom, inkább azon, mikor félig kint van a fenék.
2017. júl. 10. 17:22
34/37 anonim válasza:
Izlés dolga! Ez a tetstrész nem utcára való még ha kicsit látszik akkor sem.
35/37 anonim válasza:
Jaj de konzervativ, prűd nő vagy Renáta ...
36/37 anonim válasza:
Hát ha már a magassarkút viselő nőket lek.. urvázták ITT nem egyszer pedig az egy ártatlan cipő akkor egy intim testrész látványa gondolom az itt többségben jelen lévő erkölcstelen és izléstelen nők kőrében igazán rendben van!
Igazam van...? :)
37/37 A kérdező kommentje:
2017. júl. 11. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!