Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek nem szól a párotok, ha...

Nektek nem szól a párotok, ha nagyon fenékvillantós nadrágot vesztek fel, így nyáron?

Figyelt kérdés

Tehát az igazán rövid forrónacira gondolok.

[link]

És akik esetleg nem hordanak ilyet, ti mit gondoltok, mások miért ilyet, ennél rövidebbet vesznek fel?

2017. júl. 5. 17:51
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
31%

Nem hordok ilyet, de ha hordanék, és a párom beleszólna, megmondanám neki, hogy inkább a saját ruhatára fejlesztésével foglalkozzon, akkor talán a jövőben nem fog úgy kinézni mint egy csöves. Nem fogadok el divattanácsot ízlésficamosoktól.

31/N

2017. júl. 5. 18:19
 12/37 A kérdező kommentje:

Mert a párod ízlésficamos ? :D

köszönöm a válaszokat.

átkerült egy másik témakörbe, de elvileg a 'párotok' miatt raktam oda.

2017. júl. 5. 18:27
 13/37 anonim ***** válasza:
61%

Hát nézne nagyot miért akarok prostinak öltözni :D

Nekem nem tetszenek ezek a nadrágok. Ha meleg van nem plusz pár centitől lesz hűvösebb. Meg amúgy is egy intelligens, magára valamit is adó nő nem égeti magát így. Még egy kis tinikének elnézendő mert épp feszegeti a határokat, de felnőtteknek égő ez utcára.

2017. júl. 5. 19:16
 14/37 A kérdező kommentje:
Eléggé, osztom a véleményetek.
2017. júl. 5. 21:04
 15/37 anonim ***** válasza:
17%

Én szoktam ilyet hordani, semmi gáz nincs benne!

Jó a fenekem , akkor miért ne venném fel?

Amúgy senkinek sem engedem meg, hogy beleszóljon, hogy mit vegyek fel vagy mit ne...

Utcàra meg bárhova felveszem, sztem tudni kell viselni.. Plusz nem ettől lesz vki kurv4s, hanem a viselkedésétől!!

20/l

2017. júl. 5. 21:12
 16/37 anonim ***** válasza:
68%
Pedig ettől eléggé ku,rva lesz.
2017. júl. 5. 21:18
 17/37 anonim ***** válasza:
Nem csak a ruhától lesz az valaki
2017. júl. 5. 21:25
 18/37 anonim ***** válasza:
52%
Nem kell szólnia, mert magamtól sem vennék fel ilyet. Az egy dolog, hogy olcsó hatást kelt. De nagyon ízléstelenül is néz ki, kb röhejes.
2017. júl. 5. 22:22
 19/37 anonim ***** válasza:
28%
Még csak nem is néz ki jól. Ha már valaki ilyet vesz, akkor feszüljön rá rendesen, mert ez csak lóg, mint hogyha egy bőgatyát levágtak volna. Főleg a felső vastag, egyenes övrész tesz be a dizájnnak.
2017. júl. 5. 22:57
 20/37 anonim ***** válasza:
41%
Múltkor sétáltunk a barátommal és láttunk egy ilyen bugyit (mert ezt nem tartom nadrágnak) viselő leányzót. Megkérdeztem, hogy mit szólna, ha engem látna ilyenben, amire csak annyit válaszolt, hogy szakítana, mert neki barátnő kell és nem kur#va, meg nem tudná elviselni, hogy az egész város a meztelen hátsóm nézze. Igaz, hogy nekem nem is tetszik, de szerintem egy normális fiú számára egyenesen taszító. A barátom jóképű, izmos, odavannak érte a csajok és mégis ez a véleménye, úgyhogy szerintem bárkinek bármilyen formás, izmos, csodálatos, gömbölyű, tökéletes feneke van, inkább hanyagolja ezt a ruhadarabot,mert baromi ízléstelen. S ha már mindenképp mutogatni akarja magát, inkább fel se vegye, a bugyi is takar ennyit így nem kell "rövidnadrágra" költeni.
2017. júl. 6. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!