Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek nem szól a párotok, ha...

Nektek nem szól a párotok, ha nagyon fenékvillantós nadrágot vesztek fel, így nyáron?

Figyelt kérdés

Tehát az igazán rövid forrónacira gondolok.

[link]

És akik esetleg nem hordanak ilyet, ti mit gondoltok, mások miért ilyet, ennél rövidebbet vesznek fel?

2017. júl. 5. 17:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

Ez az oldal és persze a kommentelők nem hazuttolják meg önmagukat!

Nem is olyan régen volt egy kérdés kiírva ezzel kapcsolatba , hogy a férfiak miért vesznek fel térdig érő félhosszú nadrágot ebben a melegben és a lányok meg miért ezt a rövid fazont!

És láss csodát akkor szinte kivétel nélkül mindenki a kisgatya pártjára állt mert hát hogy 30 fok melegbe süljön meg szegény lány... És egyéb frappáns hozzászolások érkeztek, most pedig már mindenki ellene beszél.

Kissé furcsa helyzetkép ez vagy csak Nekem tűnik fel az ilyesmi.... Hmmm.

Itt például tetszik mindenkinek, ugye milyen furi?

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

2017. júl. 6. 10:59
 22/37 anonim ***** válasza:
52%

"És láss csodát akkor szinte kivétel nélkül mindenki a kisgatya pártjára állt mert hát hogy 30 fok melegbe süljön meg szegény lány..."

Drágám, a tini kapcsolatok kategóriában leginkább kis tinifiúk válaszolnak, másrészt egyik válaszban sem volt az, hogy "süljön meg szegény", és ott is többen leírták, hogy csak azon áll jól, akinek jó a segge, és hogy qrvás... :)

2017. júl. 6. 14:55
 23/37 anonim ***** válasza:
4%
Páran irigyek, hogy nincs jó testük ès nem tudnak shortot felvenni...mert olyan dagadtak vagy narancsbőrösek...
2017. júl. 6. 15:31
 24/37 anonim ***** válasza:
27%

22! A kiéhezett 30-as 40-es pasikkal mi a helyzet akik pont ezeket a lányokat lesik??

Ők nem válaszolhattak? Kis szívem? :)))

2017. júl. 6. 15:48
 25/37 A kérdező kommentje:

Páran irigyek, hogy nincs jó testük ès nem tudnak shortot felvenni...mert olyan dagadtak vagy narancsbőrösek...'

Itt sokan nem vesznek fel, akkor sem, ha feszesek, narancsbőr nélküliek, sok nőt látok, akik szép lábakon járnak, jó fenékkel, szolidan takaró nadrággal. Ezzel mi a helyzet?

Én akkor sem venném fel, hogyha fullos lennék, az csak épp egy helyzet, hogy amúgy nem is kéne így, amilyen az alakom, de itt is van, akinek nincs ilyen téren hibája, mégsem ezekből a ruhákból vásárol be

2017. júl. 6. 19:34
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

Sok begyöpösödött nő találta ki, hogy ez kurv4s. Pedig ha szép a popsi és maga a csaj teste is jó, akkor ezzel nincs semmi baj. Ez egy hordható nadrág, nem hiába kapkodják el a boltokból a fiatalok! ;)

Mellesleg még mindig mondom, hogy a viselkedésétől lesz vki kurv4s nem a ruhától!!!

20/l

2017. júl. 6. 19:43
 27/37 A kérdező kommentje:

Hát nekem is van egy ilyen nadrágom, de én pl mikor itthonra felveszem, még itthon is zavar, és húzkodnám le, mintha valóban bugyiba lennék.

Nekem is fura, mint sokaknak, hogy valakinek ez még belefér utcára, én már úgy nem viselem meg magamon, ha itthon vagyok.

2017. júl. 6. 20:30
 28/37 anonim ***** válasza:

Kinek a pap, kinek a papné...

Fogadjuk el...vagy ne nézzünk rà a másikra ha nem tetszik :)

Minden embernek mas a stilusa.. Ha nem tetszik, nem huzod fel, és fordítva :)

Kar ezen lovagolni, mert a végére csak veszekedés /vita lesz.

Nem lehet mindenkinek megfelelni .

2017. júl. 6. 21:20
 29/37 A kérdező kommentje:

Itt elég egyöntetű válaszok érkeztek, persze értem amit mondasz, jó felfogás, egyetértek!

Itt a fórumon csak a vélemények miatt, mindig megy a civakodás.

De szerintem megválaszolni egy kérdést úgy is lehet, hogy nem kötnek egymásba az emberek. Pl jött itt olyan válasz, hogy dagadtak, narancsbőrösek mondják erre a fajta viseletre a magukét stb... Tehát mindig az általánosítás.

És akik esetleg nem hordanak ilyet, ti mit gondoltok, mások miért ilyet, ennél rövidebbet vesznek fel?'

Tudom, hogy a világ nem ilyen egyszerű, mert nem lenne veszekedés sem akkor, de pl erre a kérdésre külön mindenki beírná mi a véleménye, anélkül, hogy személyeskedne, egészen kevesebb veszekedés lenne.

2017. júl. 6. 21:30
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

26! Látom vígasztalod magad, hogy legyen indokod kitenni a fél shegged!

Majd ha valaki a magassarkúra mondja, hogy ribizkés inkább ott mondjál védőbeszédet mert ha az embernek közterületen kilóg a shegge az minden csak nem szalonképes mert senki sem kíváncsi a sheggedre és inkább ez k hurvás nem a magassarkú amitől minden buta úgy fél mint a tűztől , de a vhalagukat kitudják tenni az természetes...

2017. júl. 10. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!