Az apám azal csesztet hogy nem vehetek fel rövid nadrágot ami kényelmes csak ien úgymond elegáns sz@rokat ő azt mondja "mert megbámulnak az utcán hogy öltözik ez a szerencsétlen" én csak normális ruhában akarok mászkálni mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 17:57
1/11 anonim válasza:
Vegyél helyesírási szótárat! Úgy írják, hogy iLYen!
3/11 anonim válasza:
Már nem kell rövidnadrágot húzni. Nincs meleg.
4/11 anonim válasza:
Vajon melyik tulajdonság alakul ki előbb; a buta lány felismeri, hogy neki csak a külseje maradt, emiatt akar kihívóan öltözni, vagy a magamutogatás annyira lefoglalja az egyszeri lány agyát és idejét, hogy nem marad kapacitása művelődni? Hogy van ez, kedves "nyelvtancigány" kérdező?
5/11 anonim válasza:
Apádnak igaza van, csak te még nem éred fel ésszel.
6/11 anonim válasza:
Most már valóban hülyeség lenne.
7/11 anonim válasza:
Várj kitalálom, 13-14 éves vagy és ezt az övméretű divat pic.@gatyát szeretnéd hordani?
8/11 anonim válasza:
Mi baj van a rövidnadrággal? Jó, nyilván nem az alul-hátul kilóg a seggem verziót kell belőle hordani, mert az végtelenül közönséges, de nyáron miért lenne probléma?
Egyébként nézzetek időjárást. 30 fokban még lazán hordható és pár napig még annyi lesz (legalábbis, ahol én lakok).
9/11 anonim válasza:
és azzal nem csesztet,hogy tanulj meg írni?
10/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen rövidnadrágról van szó, mert én speciel senkinek a segge vájatát nem akarom látni a villamoson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!