Nektek nem szól a párotok, ha nagyon fenékvillantós nadrágot vesztek fel, így nyáron?
Tehát az igazán rövid forrónacira gondolok.
És akik esetleg nem hordanak ilyet, ti mit gondoltok, mások miért ilyet, ennél rövidebbet vesznek fel?
Aki ilyet felvesz, annak nincs ízlése.
A legrosszabb, mikor egy 40-es anyukán, narancsbőrrel, díszeleg ilyen a boltban. Igen, láttam ilyet is.
A párom nem tűrné rajtam, de nem is tudnának annyit fizetni, hogy felvegyem.
Miért vesznek fel ilyet??? Mert ku rvák ba zdmeg azért.
Jó alakom van de ilyet(meg ettől rövidebbet?!?!😅) csak akkor vennék fel ha valami ordas ku rva lennék. Inkább a testhez simuló tapadós ruhákat preferálom azis minimum térd felett 10cm-vel ér.
Párom mit szól? Kapnék olyan nyakast ha ilyet akarnék felvenni hogy a szemeim csattognának de hálistennek nincs igényem ilyenre és társaira.
Pont ma láttam ilyet (vagyis rövidebbet egy nőn), egy idős bácsi szeme majd kiesett...
Én is hordok ilyen nadrágot, de csak itthon, a férjem örömére. Utcára nem mennék ki így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!