+35 fok, őrült napsütésben miért vesz fel fiatal lány nejlonharisnyát + magas szárú sportcipőt és sortot?
Nem is fogom ezután sem , és nem szóltam bele senki életébe csupán az értelmetlen öltözkodésre figyeltem fel!
Nézni még talán szabad..
Ha meg valaki nem megszokottúl öltözködik az viselje el hogy furán néznek rá!
Ebben semmi fura nincsen, én ennél pl sokkal furábban öltözködöm, nem érdekel, mit gondolnak mások.
Nekem mindössze ettől a hímsoviniszta, nőgyűlölő, megkeseredett örökszingli nyomotéktól (akit korábban már említettem) nyílik ki a bicska a zsebemben, aki kettő, vagy három 15%-30%-os felhasználón osztja az "észt", ámokfut itt gyakorin, és utálkozik, rendkívül visszamaradott módon. És gondolom élvezi, hogy mindenki kiakad, vagy elhordja mindennek, különben miért csinálná...
Miért zavar az téged hogy valakinek más a véleménye mint neked vagy ahogy látom itt a többségnek?
Ő ilyen típus, te meg amolyan.
36! Mindenkinek más a stílusa és hát nem mindenki szeretheti a nőket.
Csak éppen ki hogy nyilvánítja ki magából, ez olyan hogy van aki káromkodik és van aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!