Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit? Ennyire rossz lennék?
4-es akkor valami más defekted is van. :) Átlag alatti nekem is a külsőm, ráadásul nem is próbálok meg bepáwulni, hogy javítsak, ennek ellenére 17 évesen 4 komoly barátnőm meg pár kavarásom is volt már.
Nem számít a külső, csak érteni kell az emberekhez.
Én is kövér vagyok, és csúnya, sőt még alacsony is, 23 éves koromig emberszámba se vettek a lányok, maximum haveri alapon kellettem csak nekik.
Aztán mégis összejöttem egy kedves, aranyos lánnyal és hamarosan apa leszek. Csoportvezető vagyok egy gyárban, régen raktáros voltam, csak onnan áthelyeztek mert kellett a régi helyem másnak, egyszerű gyártósori dolgozóból lettem csoportvezető "kártérítésként" amiért elvették az eredeti helyemet és persze átkoztam őket, de már belátom hogy sokkal jobb sorom lett, mert mégis kisebb a felelősség, pénzem ugyanúgy megvan ahogyan az utódomnak is, és mégsem kell megszakadnom.
Mellette járok sportolni is, 30 kilót ledobtam, de mivel gond van a pajzsmirigyemmel ami végett híztam is el, így már ez is nagyon jó hogy 120 kilóról lementem 88-90 kilóra. Ne add fel 16 évesen még bőven ráérsz nőt találni. A korodbeli lányok meg aztán nem komolyak, sőt.
Minden ember tud zsírt tárolni és égetni. Akarni kell. (nehéz)
Melyik prognyelvet ismered? A programozáshoz a következetesség a kulcs. A zsírégetéshez is.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!