Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat hordjak ha...

Milyen ruhákat hordjak ha széles a vállam? 16/L

Figyelt kérdés
Akkora a vállam mint egy férfié és ezt nagyon szégyellem. Ha felveszek egy szűk pólót akkor kellemetlenül érzem magam mert széles a vállam! Ha egy bőt veszek fel akkor meg csak úgy lóg rajtam, és az nem én vagyok. kérlek segítsetek.. :(

2016. szept. 17. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Akkor most olyan feszulos ruhat keresel amiben egy prosti is elszegyellne magat, de kozben nem szertned mutogatni hogy ferfias alkatod van?
2016. szept. 17. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ne takard el. Nekem nagyon tetszenek a kidolgozott testű, sportos, izmos lányok. Keményen megdolgoztál érte, büszke lehetsz a testedre.
2016. szept. 17. 13:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem sportolok semmit, én igy születtem. Széles vállakkal.. nem tettem érte semmit 5 éves korom óta ennyire széles vállam van :(
2016. szept. 17. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen vagy genetikailag, kihasználnám ezt az adottságot és rágyúrnék. Vékony nyilván nem lesze, mert más a testalkatod. Akkor légy kigyúrt, izmos! Van pasi, aki megijed tőle, de ők inkább irigyek, mert erősebb vagy náluk. Van, aki pedig elismeri és nagyon bejön neki, mint nekem is.
2016. szept. 18. 05:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj ti...

Szóavl kérdező, próbálj valami olyat választani, amely nem teljesen takarja a vállad, ill ne látszódjon ki az egész (tudod azok, amelyek a mellkas fölött egy vonalban végződnek), hanem vmi olyat ami töri pl. egyik vállat teljen szabadon hagyja, de a másikat nem vagy pl. V kivágásút, ami a melledre tereli a figyelmet. Nem látszik minden!!!! Csak nagyobbnak mutatja, így a vállad arányosabbnak tűnik.

de ha a csípőd elég széles a válladhoz, akkor kein Problem :-)

Az arány a lényeg, nem a szélesség

2016. szept. 18. 22:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, majd körülnézek akkor ilyen ruhák után :)
2016. szept. 19. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Kis butus, ezt nem szabad szégyelni! De azért azt nem hiszem el, hogy "Akkora a vállam mint egy férfié". Legalábbis ha normális férfit veszünk alapul, akkor tuti hogy bukik az állításod. De ha határozottan kitartasz mellette, akkor had lássak egy képet privátban. (Küldök én is, ha érdekel)

Nekem kimondottan széles, szóval mellettem eltörpülnél.

2019. jún. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!