Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat hordjak, hogy...

Milyen ruhákat hordjak, hogy ne legyek tucatlány?

Figyelt kérdés
Még csak 13 vagyok,de iszonyúan félek,hogy az öltözködésem átmegy a tucat-stílusba. Tudnátok linkelni olyan ruhadarabokat amik különlegesek,persze ízlésesen? Még az fontos,hogy nem szeretnék pl. Emó,punk vagy gót vagy hippi stílust,tehát nem ennyire konkrétat,mert a felsoroltak közül szerintem egyik sem én vagyok. Szóval vidám,elegánsabb darabokat linkelnétek?

2016. szept. 11. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Most ez az új divat, hogy a "tucat" a centruma minden beszélgetésnek, kérdésnek és témának? :O
2016. szept. 11. 09:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Ka,ez nekem is feltűnt...😆
2016. szept. 11. 09:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocs elírtam,nem ka,hanem ja.
2016. szept. 11. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

Idejössz, megkérdezed, hogy miket hordj, ha nem akarsz úgy kinézni mint a többi?

Mindenki aki ki akar tűnni, hallgat ilyen tanácsra, majd mindenki felveszi ugyanazt, mert azt tanácsolták, és mert nem akar tucat lenni. És voila, mindenki tucat lesz, csak másképp mint multhéten.

2016. szept. 11. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mit vegyél fel,hogy ne legyél tucatlány?

Csakis olyan ruhákat,amik NEKED tetszenek.

Ne a barátnőidet,vagy a kedvenc sztárjaidat utánozd öltözködésben,hanem nézz szét és vásárolj egy pár holmit,amit szívesen viselnél.

Bár nem tilos inspirációt meríteni másoktól, de ne hagyd lebeszélni magadat arról,ami igazán tetszik. :)

2016. szept. 11. 18:31
 6/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Mi lenne, ha egyszerűen olyan ruhákat hordanál, amik tetszenek, és amikben jól is érzed magad, és nem azon agyalnál, hogy milyen tragédia is lenne, ha a korosztályodhoz hasonlítanál?
2016. szept. 11. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!