Milyen ruhákat hordjak, hogy ne legyek tucatlány?
Figyelt kérdés
Még csak 13 vagyok,de iszonyúan félek,hogy az öltözködésem átmegy a tucat-stílusba. Tudnátok linkelni olyan ruhadarabokat amik különlegesek,persze ízlésesen? Még az fontos,hogy nem szeretnék pl. Emó,punk vagy gót vagy hippi stílust,tehát nem ennyire konkrétat,mert a felsoroltak közül szerintem egyik sem én vagyok. Szóval vidám,elegánsabb darabokat linkelnétek?2016. szept. 11. 09:27
1/6 anonim válasza:
Most ez az új divat, hogy a "tucat" a centruma minden beszélgetésnek, kérdésnek és témának? :O
2/6 A kérdező kommentje:
Ka,ez nekem is feltűnt...😆
2016. szept. 11. 09:35
3/6 A kérdező kommentje:
Bocs elírtam,nem ka,hanem ja.
2016. szept. 11. 09:35
4/6 anonim válasza:
Idejössz, megkérdezed, hogy miket hordj, ha nem akarsz úgy kinézni mint a többi?
Mindenki aki ki akar tűnni, hallgat ilyen tanácsra, majd mindenki felveszi ugyanazt, mert azt tanácsolták, és mert nem akar tucat lenni. És voila, mindenki tucat lesz, csak másképp mint multhéten.
5/6 anonim válasza:
Mit vegyél fel,hogy ne legyél tucatlány?
Csakis olyan ruhákat,amik NEKED tetszenek.
Ne a barátnőidet,vagy a kedvenc sztárjaidat utánozd öltözködésben,hanem nézz szét és vásárolj egy pár holmit,amit szívesen viselnél.
Bár nem tilos inspirációt meríteni másoktól, de ne hagyd lebeszélni magadat arról,ami igazán tetszik. :)
6/6 Sunshinedoll válasza:
Mi lenne, ha egyszerűen olyan ruhákat hordanál, amik tetszenek, és amikben jól is érzed magad, és nem azon agyalnál, hogy milyen tragédia is lenne, ha a korosztályodhoz hasonlítanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!