Milyen ruha áll jól vagy milyen típusú ruhákat hordjak?
Nézd így nehéz megmondani mert sokat számít milyen az arcod, a kisugárzásod a hajstílusod, a hajszíned meg milyen stílusokat szeretsz milyen színeket szeretsz hordani. Nyilván most nem mondhatom azt hogy viselj sárga színű ruhát amit valószínű sosem vennél fel.
esetleg azt tudom javasolni hogy olyan ruhákat nézz amit szeretnél is viselni. Általában az egybe részes ruhák majdnem mindenkin jól állnak, de akin van egy kis felesleg azok inkább bő ruhákat hordjanak amik nem testhez állóak. De ha az se tetszik azért ne viseld mert jól áll, de nem érzed jól magad benne. Ha szereted a több részes ruhákat akkor olyat válassz amit tényleg szeretnél hordani pl szoknyát vagy egy ujjatlan felsőt. Vagy ha nadrágot jobban szereted akkor azt viseld.
Én azt mondom neked bármi jól állna szerintem, neked inkább a színekben kell kombinálnod, meg a fazonoknál.
Én is hasonló alkatú vagyok mint te, és én javarészt egybe részes ruhákat szeretem, meg imádok szoknyát hordani mert formás lábaim vannak és amúgy is jól áll. De én például akármennyire is divat, utálom a bikinit. pedig nagyon sok fajta áll jól rajtam mert sokat felpróbáltam már. A tankini sem a kedvencem de olyanom is van. Amikor divat volt a Trikini akkor olyat viseltem bordó színűt ami jól állt de következő szezonba amikor feljött rám egy kis felesleg mert elhanyagoltam magam és volt egy kis hasam már iszonyat hülyén állt rajtam. Persze azóta már változott a helyzet és jól állna de annak idején sem szerettem igazán amikor divat volt és jól is állt, meg bevallom most se. Nekem az egybe részes dresszek jönnek be, kényelmes, nem kell összevissza igazítanom. Napozni nem szeretek nyilvános strandokon, sosem szerettem, otthon szoktam de akkor mindig egymagamba és akkor is csak egy nagy pólóba megyek ki leveszem és meztelen napozom amikor senki sem zavar és ennyi, alapszínem mindig van az nekem elég is.
Egyberuhákból is inkább az ujjas fazonokat szeretem hordani vagy legalább spagetti pántos legyen. A pánt nélkülit sosem szerettem mert hiába áll jól idegesít mert mindig olyan érzésem van mint ha semmi nem lenne rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!