Valaki tud ajánlani visszafogottabb steampunk ruhákat? (F)
Nagyon tetszik ez a stílus, és szívesen járnék hasonló ruhákban, de ugye nem nagyon akarnék minden nap öltönymellényben járkálni.
Valaki tudna ajánlani ilyenfajta ruhákat, esetleg boltot is? Kicsit visszafogottabb, de jól kinéző cuccokra gondoltam.
A válaszokat előre is köszönöm. :)
Szia!
Csatolok képeket, az úgy jó lesz? Meg van pár ötletem, azokat majd a képek alá írom. Csak steapunk vagy jöhet dieselpunk is? Mindegy, csatolok mindkettőből, annyira nem különböznek szerintem, sőt akár lehetne konbinálni őket.
Például itt van ez. Szerintem a cilinder, a lávára csatolt barna, csizmát idéző anyag és a mellény elhagyható.
Itt találsz szerintem ötletnek valót, mert azért ezen a honlapon nem a legolcsóbbak a ruhák. Nekem az ing-dupla mellény-farmer kombó tetszik nagyon, azzal simán lehet városban mászkálni, még csak meg sem bámulnak.
Igazából, ahogy én látom ebben a stílusban a férfiak ruházata nem kap akkora szerepet, mint a nőké. A férfiak alapöltözéke: cipő, nadrág, ing és itt lehet játszani a kiegészítőkkel, bőrékszerek, övek, mellények, frakkok, kabátok...stb.
Nekem ez is tetszik:
És akkor egy kis dieselpunk:
Ha teheted, szerezz be minél több kiegészítőt, bőrtáskát, övet, monoklit, zsebórát, olyan kis pilóta vagy hegesztő szemüvegre emlékeztető szemüveget, kalapot, cilindert (ez talán már nem a visszafogott kategória)...stb.
Remelem tudtam segíteni!
Én egyszerűen imádom a steampunk kiegészítőket, órám nekem is van. A klasszikus arany színű a nyerő nálam.
(Nem az első válaszoló voltam.)
Akkor szerinted jó lenne ha ilyet vennék? [link]
És még tudsz ajánlani valamilyen kiegészítőket fiúknak?
Első vagyok, nekem is az arany jobban tetszik.
Ez a táska szerintem nagyon jó.
Az okos telefonok világában nem árt egy, a stílusodhoz illő telefontok sem:
Nekem azok a bizonyos szemüvegek is tetszenek:
Oldaltáska:
Öv:
Többi:
Na ezek a legvisszafogottabb pólók, ebben a stílusban:
Na most, szerintem nadrágot szinte bárhol vehetsz itt Magyarországon is (pl. kanaiban viszonylag olcsón biztosan találsz), de azért itt van két link:
Meg inget is találsz, bárhol, de azért:
Vannak ám magyar boltok is:
Nézd, itt egy rakat boltot találsz:
De te magad is készíthetsz kiegészítőket (most nem tudom te mennyire szeretsz ilyenekkel pepecselni...), de azért itt van néhány ötlet:
Ez itt az egyszerűbb változat:
(Ilyet nem nehéz csinálni, veszel egy apróhirdetéses oldalon óra alkatrészeket (lehet, hogy tudsz szerezni ingyen is), hobbi boltokban díszeket...stb, meg réz hatású festéket /van spray formában is/, lefested ilyen rezesre, ragasztópisztollyal meg ráragasztod amit csak szeretnél.)
Itt van videó is, meg le lehet tölteni, hogy hogy készült lépésről lépésre:
Nézz körül ugyanezen az oldalon, vannak ilyen ingyen elvihető dolgaik is(bár gondolom a szállítás nem az :) )
Ha régiessé akarod tenni valamelyik pólódat, ingedet...stb:
Tölts meg 3/4-ig egy lábost és tegyél bele amikor meleg a víz 6-8 teafiltert (aminek jó erős színe van és mondjuk nem piros, pl. Earl Grey vagy bármilyen fekete tea), áztasd benne a ruhádat 5-30 percig, attól függően, milyen erős színt szeretnél a ruhádnak. Angol oldal:
Most hirtelenjében ennyi tellett tőlem, ha bármit szeretnél még, mondjuk segíteni kéne még kiegészítőket keresni, nyugodtan írj, akár privátban is.
*kínaiban
Hihetetlen, nem tudok megírni egy választ elírás nélkül, bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!