Valaki segítene nekem ebayen blúzot keresni? A többi lent
Ilyen szabású formájú bluzot keresek mint ez [link]
csak legyen egy vékony sima pántja és ne legyen ennyire fodros. Inkább sima vagy csipkés legyen
a felső részénél a bevágás legyen ilyen kerek mint ennek a ruhának...színe mindegy de legjobb lenne ha fekete vagy bordópiros lenne
probáltam rá keresni mint a következő szavakkal mint goth, steampunk, lolita,punk de nem igazán tudom milyen stílus amilyent szeretnék ha valaki tud egy linket küldeni megköszönném.:) és megvásárolhatót nem auctiost
Az a baj ez nem blúz hanem fűző, azokat meg tapasztalatból tudom mondani hogy nem kényelmesek a merevítők miatt de macerásak.
Vannak ilyen blúzok, főleg egyes goth márkák csinálják de általában a drágábbak és ebben a körben a drágább a 15-20 ezrest jelenti, pl. ilyet [link]
Esetleg ha megnézed hogy mondjuk melyik részei tetszenek, pl a fűző, a csipke, a dekoltázs vonal, úgy lehet találsz valami olyasmit ami bejön.
Esetleg még egy ilyet találtam, ha szeretnéd megnézhetem merevítős-e, sokat járok abba a boltba (bár nem garantált hogy lesz is ott éppen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!