Valaki tud ajánlani visszafogottabb steampunk ruhákat? (F)
Nagyon tetszik ez a stílus, és szívesen járnék hasonló ruhákban, de ugye nem nagyon akarnék minden nap öltönymellényben járkálni.
Valaki tudna ajánlani ilyenfajta ruhákat, esetleg boltot is? Kicsit visszafogottabb, de jól kinéző cuccokra gondoltam.
A válaszokat előre is köszönöm. :)
A telefontokról annyit, hogy ha véletlenül nem találnál készen, mint említettem, te is készíthetsz. Veszel egy, a telefonoddal kompatibilis tokot és akkor hajrá!
Itt a flitterek lehagyhatók:
Vagy, készíttethetsz fényképes tokot is, pl. ilyen képekkel:
Nézd, kutakodtam egy kicsit, de olyan kipattintható, műanyag pöcköket, fogaskerekeket..stb nem találtam, de (!), ez itt egy igazi aranybánya :) :
Vagy szétkaphatsz egy olcsó órát (abban vannak csavarok..stb, meg "óraüveg") vagy vehetsz is külön ilyen műanyag "óraüveget":
Remélem erre gondoltál, de ha nem, nyugodtan írj!
Off-os leszek, előre szólok
kérdező: Vegyél feleségül, légyszííí *.* :")
14.: Bár lány vagyok, sokat segítettél. Szóval tőlem is kapod sűrűn a zöld kezeket, és köszi szépen :)
Oh, ez megtisztelő :D <3
Amúgy köszi szépen sokat segítettél. Rendeltem is már néhány csavart, meg két telefontokot, mert magamat ismerve minimum egyszer biztos elrontom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!