Kígyócsajszi kérdése:
Hogyan legyek steampunk? Hogy vegyem fel a stílust?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a stílus de nem tudom hogyan legyek ilyen. Pl: hol tudom megvenni hozzá a ruhákat? Illetve minden ruhadarabnak ilyenek kell lennie vagy elég ha csak a "naggya"? (Fűző+ékszerek?) Előre is köszönöm a segítséget2016. ápr. 1. 23:30
1/5 anonim válasza:
Egy-egy találkozóra, stílussal kapcsolatos rendezvényre elmegy az ilyen jelmez, de ha hétköznap így akarsz járni, komplett idiótának fognak tartani.
Mondom ezt úgy, hogy egyébként én is kedvelem a stílust.
Egyébként a keresőbe beírod hogy "steampunk shop", számtalan oldalt fogsz találni,ahonnan rendelhetsz.
Van pár hazai oldal, ami a témával foglalkozik, azok fórumán is kérhetsz tanácsot.
2/5 anonim válasza:
Minek akarsz utánozni másokat? ("Ti mind egyéniségek vagytok!")
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem sehogy. Nekem is nagyon tetszik, álomszép, de ha mindenképpen valami megnevezett és behatárolt stílust akarsz követni (nem is értem, miért olyan fontos ez?), akkor keress valami hordhatóbbat...
5/5 anonim válasza:
Mért ne öltözhetnél steampunk stílusban, ha egyszer tetszenek ezek a ruhák, és ezekben érzed jól magad?? Amúgy szerintem simán kombinálhatod átlagos darabokkal is, nem kell mindennek konkrétan ilyennek lennie. Ne hagyd magad lebeszélni, légy olyan, amilyen csak szeretnél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!